Nużek Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Solo może i ma rekord ale jestem blisko, 21 stron to calkiem sporo a warsztat mie ukonczony jeszcze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Nie pozostaje mi nic innego jak wnieść do Administracji prośbę - co niniejszym czynię - o uporządkowanie tego warsztatu i wywalenie z niego wszystkiego co niemerytoryczne. Tylko, że jest niedziela i nie wiem czy Administracja pracuje, oraz czy zwyczajnie będzie się jej chciało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Jeszcze wtryskiwacze widać A tak na serio to może jeszcze być to lekko okopcił? Minimalnie, tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Jeszcze wtryskiwacze widać A tak na serio to może jeszcze być to lekko okopcił? Minimalnie, tu i tam. Bardziej z tyłu czy na pierwszym planie? Na zdjęciu które było wzorem, żadnego czarnego nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Po obu pierścieniach, wewnętrznym i zewnętrznym, niej po ramionach. Też pierwsze z brzegu foto wziąłem z internetu. Wiadoma sprawa, że z zabrudzeniami to temat mocno indywidualny i nic nie brudzi się od schematu. Tak tylko sugeruję, bo ajabym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Mikele! Bardzo proszę o poważne traktowanie tematu ... Moje zdjęcie jest ważniejsze niż twoje, bo jest z książki. Nie od dziś wiadomo, że internet kłamie! A na poważnie to żeby to obsmarować na trochę czarno, to muszę się trochę zmobilizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Jak z obrazka.Brawa dla pana Doroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Jak z obrazka.Brawa dla pana Doroty. Dzięki ale nie do końca... Tam jest jeszcze coś zielnego ale nie wiem co to jest... Reszta jakiejś farby? Przepalenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Doris- ja to bym chciał zobaczyć, jak byś podszedł do tematu humvee. Mam nadzieję, że moze po zakończeniu partactwa, udałoby się Tobie stworzyć żenującą miniaturę nadającą się do postawienia jako wzór obok wzorca kilogramowego odważnika w Sevres. Ps. Takie trochę judzenie z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Doris- ja to bym chciał zobaczyć, jak byś podszedł do tematu humvee. Mam nadzieję, że moze po zakończeniu partactwa, udałoby się Tobie stworzyć żenującą miniaturę nadającą się do postawienia jako wzór obok wzorca kilogramowego odważnika w Sevres.Ps. Takie trochę judzenie z mojej strony Spoko... Abrams jest w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Mam znajomego, który ma kolegę i jego szwagier widział kiedyś Abramsa i podobno nijak nie przypomina humvee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Mam znajomego, który ma kolegę i jego szwagier widział kiedyś Abramsa i podobno nijak nie przypomina humvee... E tam... Z farb do malowania podobny... Właściwie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Takie sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Takie sobie... Nie martw się ... Jeszcze z 7-8 psikań i powinno być lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Troche za bardzo zielono jest ale rozumiem ze to jeszcze nie koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Troche za bardzo zielono jest ale rozumiem ze to jeszcze nie koniec? Litości.... To jest warstwa nr 1... Jak się skończy na warstwie nr 10 to i tak wyjdzie, że mało roboty... DOPISANE Dla porządku, bo zdaję się, że to srebro będzie na fotkach nieźle mieszać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Ja tylko sie zapytalem, bardzo podoba mi sie Twoj warsztat i chetnie go obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Ja tylko sie zapytalem, bardzo podoba mi sie Twoj warsztat i chetnie go obserwuje Wiem, wiem spoko Tylko faktycznie to srebro płata niezłe figle, bo w realu jest ciemno, na zdjęciach za jasno i w różnych kolorach tęczy... (sam widzę tą zieleń o której wspomniałeś). A tam nic oprócz tych wcześniejszych "podmalowanek" nie ma w kolorze innym niż "szary".... Wydaje mi się, że druga warstwa i zróżnicowanie (na dwa kolory C305 i 306) powinno to wrażenie zniwelować. Ale to już jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 O obiektach latających wiem tyle, że potrafią czasem wystartować z katapulty Ale licznik chętnie podbiję bo warsztat tu jest świetny i wbrew pozorom bardo pomocny tym co na morzu... Będę sobie podglądał w ciszy... Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Doris - oglądałem tak pomalowane (niedomalowane?) samoloty na żywo. Wygląda to, jakby ktoś niechlujnie prysnął mocno rozrzedzoną farbą po całości, mocno oszczędzając. Ten srebrny na prawdę dobrze widać. Poszedłeś ostro i podoba mi się sposób w jaki "paćkasz" efika. Ciekaw jestem efektu końcowego. Walczę z Efem o rozmiar większym i wiem ile zabawy jest z tym kangurem Pozdrawiam AMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Dzięki Panowie! Walczę właśnie dalej... Zaczynam się tylko zastanawiać czy jest sens pokazywać poszczególne etapy? Może lepiej coś co uznam za jakąś całość, bo tak to będzie... sami wiecie co.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Dzięki Panowie! Walczę właśnie dalej... Zaczynam się tylko zastanawiać czy jest sens pokazywać poszczególne etapy? Może lepiej coś co uznam za jakąś całość, bo tak to będzie... sami wiecie co.... Pozdrawiam Eee ...to możę od razu pokaż ulepka w galeri,co? Dawaj i nie marudź.Twoj serial ogladam z zaciekawieniem i proszę nic nie pomijać.Pełna wersja reżyserska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi