Kubus92 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Witam, Przedstawiam Bismarcka - skala 1:200 - Kolekcja Hachette. Długość - 125cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 miodzio ale te łączenia pokładu strasznie widać na 3 foci od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Fajny ale o ile mi wiadomo to druga wierza niemiala oplotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Merytorycznie to się nie wypowiem ale fajny model - przyjemnie się ogląda. Trochę szkoda, że na niektórych zdjęciach ginie olinowanie bo jest świetne... Ładnie pomalowany. Pokład wymagałby nawet teraz nieco poprawek aby zniwelować widoczne łączenia. Widać dużo włożonej pracy w szczegóły. Gratuluję ! Bardzo mi się podoba podstawka. Bardzo gustowna. To szkło czy plexi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Fajny ale o ile mi wiadomo to druga wierza niemiala oplotki. W pełni się zgadzam w sprawie wieŻy Cóż, z tego co widzę to "specjaliści" z Hachette zrobili mix Bismarcka z Tirpitzem - taka sprzedaż wiązana PS: Ale model pierwszorzędny. Szkoda tylko że wszystkie znane mi Bismarcki mają to oklepane kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Z łączeniem faktycznie miałem problem. To szkło czy plexi? Szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Fajny ale o ile mi wiadomo to druga wierza niemiala oplotki. W pełni się zgadzam w sprawie wieŻy Cóż, z tego co widzę to "specjaliści" z Hachette zrobili mix Bismarcka z Tirpitzem - taka sprzedaż wiązana PS: Ale model pierwszorzędny. Szkoda tylko że wszystkie znane mi Bismarcki mają to oklepane kamo. Tak zgadzam sie wieza. Co do kamo to tutaj nie ma zbyt duzego wyboru z racji bardzo krotkiej sluzby. Caly w szarosci, z pasami na burtach, z pasami na burtach i nadbudowkach i z zamalowanymi pasami. Sa jeszcze spekulacje co do kolorow wiez. Sa rysuki z zoltymi i czerwonymi wierzcholkami wiez ale nigdy mi sie nie podobaly kolorki i nawet nie interesowalem sie aby znalesc potwierdzenie tych kolorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 To jest to. Ale jakbym przyniósł takiego do domu to razem z nim nocowałbym w ogrodzie. Widać duuużo pracy włożonej w "modelik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Panowie reasumując... czas pracy + koszt + umiejętności - kilka małych drobiazgów = Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Szkoda, że ani razu nie zmieściłeś go całego w kadrze. Niezły potwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Detal bardzo fajny. W dobrym świetle wyglądał by jak prawdziwy. No gdyby jeszcze malunek był bardziej realistyczny. Ale i tak robi wrażenie. Takielunek znakomity. Dodaje bardzo dużo realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 .... o w mordeczke! Jak mogłem nie dopatrzeć się w galerii kolejnego Bismarcka! Dopiero dzisiejsza fota Admina mną potrząsnęła... Piękny - chodził za mną przez chwilę Kanclerz w 1/200, ale nie zdecydowałem się ze względu na gabaryty modelu. Gratuluję pięknego Bismarcka i dodatkowo wyróżnionego Fotką Admina! BTW, ciekawe podejście do kolorystyki okrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 dzięki za opinię i za fotkę admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszkov Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Zobaczyć na głównej model w którego budowie sie aktywnie uczestniczyło- bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Nie znam się, lecz bardzo mi się podoba. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Gratuluje fotki admina. Zdecydowanie się należało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Ładny model. Jest kilka małych niedąciągnięć (np. szpara na łączeniu płyt wieży "A"), ale ogólnie robi bardzo pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Gratuluję modelu i fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Piękny model. Gratuluje! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dasax Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Pięknie Ci to wyszło, gratzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi