mae Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Kolejny projekt zakończony, zapraszam do oglądania WARSZTAT - niestety bez części dioramkowej. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Jak mam skomentować to napiszę szczerzę jak zawsze. Zacznę od minusów. -podłoże do mnie nie przemawia. Tak sobie wygląda ta ziemia. -główki czołgistów gorsze od reszty. No to teraz najprzyjemniejsza część: +kaktusy +czołg dość ładnie pomalowany (tu 2x lepiej się prezentuję viewtopic.php?f=87&t=33429&hilit=stuart&start=30) +malowanie figurek +ekwipunek na czołgu ogólnie figurki i czołg zasługują na lepszą dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Świetny pomysł, a to w dioramie najważniejsze, fajne wykonanie. Gartuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Pomysł i klimat scenki SUPER - Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Generalnie bardzo mi się podoba. Brakuje mi tylko pustynnego-wszechobecnego pyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Model jak dla mnie na wysokim poziomie, ale te surikatki to aż tak ciekawskie są, że nie pierzchają przed człowiekiem? Plus za aranżację scenki i malowanie mundurów. Mam się na czym wzorować, bo rozpaprałem swojego Stuarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Super pomysł, fajne wykonanie. Jest klimat. Ogólnie 6+. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Fajny pomysł , naprawdę ładny czołg + bagaże .Tylko ten wyraz twarzy żołnierzy - pierwsze skojarzenie "Frankensztajny" i te dłonie -za duże .Ale ogólnie dioramka mi sie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Kapitalna dioramka, bardzo fajnie pomalowane figury Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Extra model , takie sobie figurki , fajne kaktusy - ogólnie Fajna diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Fajna koncepcja i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Ciekawa koncepcja i ładna praca. Dodał my jedynie trochę kurzu na czołgu, no w końcu to Tunezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Surykatki mnie rozwaliły. Moją córkę również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Zacnie z tym, że opuncje nie rosną w Afryce. Pochodzą z Ameryki, a po przewiezieniu do Australii stały się plagą nie do opanowania. Ale to jest szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Surykatki za to chyba występują tylko na południu Afryki, raczej w okolicach Namibii czy też RPA. Mimo wszystko scenka prezentuje się bardzo sympatycznie i zdobi bardzo fajnego Stuarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Dioramka rozwala na łopatki- pozytywnie. Kaktusy rzeczywiście pochodzą z Ameryki, w Afryce mogą występować, turystyka zapoczątkowana przez Kolumba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Zacnie z tym, że opuncje nie rosną w Afryce. Pochodzą z Ameryki, a po przewiezieniu do Australii stały się plagą nie do opanowania. Ale to jest szczegół Taaa? To ja nie wiedziałem, że podróżując po Bliskim Wschodzie i Afryce, byłem w...Ameryce albo w Australii. Sama scenka: widać dużo pracy, ale dziwnie wyglądają te kukiełki. Dwie zainteresowane zwięrzątkami, trzecia ( pochylona), wygląda jakby cierpiała na zespół stresu pourazowego ( pochylona, spięta na spotkanie z surykatkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 PS: Stuart, świetnie pobrudzony, pomalowany, toboły na nim również. Tak jak wspomniałem wyżej. Widać dużo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Ładny model i podstawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mena Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Fajne i ciekawe i nawet popularny w dzisiejszych czasach leming się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi