Grzes Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjanki81 Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Próbne wyprastki: http://armahobbynews.pl/blog/2015/08/21/probne-wtryski-modelu-plastikowego-ts-11-iskra-w-skali-172/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Zapowiada się ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 na pierwszy rzut oka duża klasa ! Inżynier Sołtyk, chyba będzie usatysfakcjonowany, i nie będzie się kręcił w grobie. Oby jeszcze firma skalkulowała cenę na przyzwoitym poziomie, żeby można było bez konfliktu z wężem w kieszeni zrobić sobie kilka Iskierek ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Kruca bomba! Iskra wstępnie zapowiadana jest już na październik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Kruca bomba! Iskra wstępnie zapowiadana jest już na październik! Jestem dziwnie spokojny o merytoryczną stronę zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Więcej fotek http://armahobbynews.pl/blog/2015/08/27/ts-11-iskra-sklejony-model-plastikowy-172/ Martwi mnie trochę podział technologiczny. Jak spasowanie przejścia kadłub-skrzydło nie będzie idealne, to ciężko będzie tam poprawić linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Wygląda jak któryś z nowych Airfixów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Mnie martwi tylko cena. Zobczymy. Wygląda zacnie. Najwyżej sprzedam coś z niesklejonych bo nowa Iskra być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Przecież jeszcze ceny nie podawali a w ogóle to mają poślizg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Iskra się ładnie prezentuje, byleby cena nie była zaporowa. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Spitfire Mk Vb - Tamiya + rury wydechowe - Quickboost + kalka - Techmod + lufy działek - RB Model + koła - CMK 1/72 Spitfire Mk IXc + blachy Brengun + rury wydechowe - Quickboost + kalka - Techmod + lufy Master Model 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Tylko spokojnie, tylko spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Ale zaraz, nikt nie przyczepia się do tych szerokich rowów zwanych liniami podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Ja się przyczepiam, ale napisali, że to dopiero 2/3 prac nad formą. Może poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Akurat mi to nie przeszkadza podwójnie (bo nie przeszkadzają mi takie szerokie linie no i tego modelu i tak nigdy nie kupię), ale wiele osób swego czasu czepiało się straszliwie modeli HB (włącznie z ich przepięknym F-14D), bo linie szerokie. Tutaj są badaj szersze niż w tym Tomcacie. Dodam jeszcze, że owiewka jakaś taka mało clear jest, ale może się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Owiewka ma być poprawiona inne niedociągnięcia też. Pożyjemy zobaczymy jaki będzie produkt finalny. Co do szerokich linii podziału blach widać teraz taka moda muszą być szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Model wygląda bardzo przyzwoicie. I ma możliwość wychylenia klap. W pozycji otwartej, ten element jest wspaniale odtworzony jak na tą skale. Dla mnie to porządny model. Nareszcie polski lotniczy model wtryskowy na światowym poziomie. jeszcze tylko dreszcz oczekiwania na cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 W sumie też mi się podoba. Gdyby to było 1:48 i nie Iskra, to bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Panowie jak zostalo to opisane na blogu Iskra ta sklejona jest z wstepnych, probnych wyprasek ktore befa korygowane w kierunku ujawnionych bledow i niedociagniec... Spokojnie poczekajmy na finalny, seryjny produkt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Ja wierzę w chłopaków, że nie skreślą tematu razem z sobą ;-) Jak model się uda to zostaną bohaterami. Jak nie - no cóż... wiecie, rozumiecie. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 No ta w skali 1:48 do mnie już idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 Kto wie ile za to, niech się podzieli http://www.armahobby.pl/ts-11-iskra-zestaw-specjalny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Panowie a nie mozecie sie zapisac na newsletter w ArmaHobby? Wtedy bylibyscie na biezaco ze wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Z tego co pisali to chca go wypuscic na swieta ze specjalnym rabatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi