Szydercza Gała Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2015 No dobra żeby nie było że my tu tylko o polityce, służbach i dupach gadamy W zasadzie poskładałem tE papugIE. Śmigło i kołpak założone tylko dla picu, jeszcze im brakuje co nieco. Karabin SZCZelca mam już zrobiony, ale muszę jutro pomalować jego podstawę, no i oczywiście jeszcze wyfug. Ode spodu: Góra: Zamierzającym kiedyś bawić się tym zestawem proponuję od razu wywalić blaszki związane z podajnikiem amunicji oraz odbiornikiem łusek, nie bardzo łapię jak te plaskate badziewia mają robić dobre wrażenie w tej skali.... Nie wiem czy jeszcze będę coś wrzucał przed galerią, w zasadzie zostało parę drobiazgów, linki, no i końcowy łedering. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2015 Pomocy ludkowie pomocy Nie mogę się zdecydować jak go na tym trawniku przylepić Wszelkie argumenty mertoryczne ( i nie też ) mile widziane. Opcja A: Opcja B: Tam z przodu pewnie będzie drabinka w przyszłości i może jakieś narzędzia plus te zdjęte pokrywy od silnika, alenie wydaja mnie sie żeby miało to jakieś znaczenie... Zostało olinowanie i szczelić to wszystko matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Jak dla mnie jedyna i wlasciwom jezd opcja B. Fajnie wyszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 ,,,ja też za opcją B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Ja także gnany owczym pędem powiem: Beeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Bee A musisz go przyklejać? A jak będziesz chciał po pokoju polatać? To lipa będzie. Bardzo się mię on podoba - ten samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 B.. a w powstałym trójkącie odpoczywający piloci pod lipką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2015 No więc będzie opcja C, będąca skrzyżowaniem dwóch pierwszych. Samolot w zasadzie gotowy, teraz tylko różnego barachła trza będzie porozrzucac dookoła. Fotki sprzed wyjazdu do Polszy, jakoś nie miałem okazji zgrac wcześniej. WESOŁYCH ŚWIĄT No i z załogOM WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 firanki pierwsza klasa ja się tylko doczepię "gał" wieloryba... jakieś takie dziwne szpilkowe źrenice jakby po mocarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Nie no gardiny wymiatają. Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 No trawa to jak żywa, jak żywa... Zofija to aby nie jest pasące się stworzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 No i moi kochani QŃC GALERIA Wielkie dzięki za śledzenie wONtku i wypisywanie pierdoł razem ze mną. Niebawem spotkamy sie znów, ale to juz zupełnie inna historia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi