smialus Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 A powiedz co to za kolory są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Genialne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Na początku chciałem napisać, że super, tylko efekt trochę przesadzony. A potem znalazłem zdjęcie oryginału. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2016 Kolorki bazowe to Gunze C72, C73, C74 i potem cieniowane z domieszką różnych odcieni. Szary mogłem lepiej dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 No No Pytanko- czym maskujesz? Maski, taśma ,maskol czy jakiś specyfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2016 Krawędzie wałeczkiem patafixa a w środku maskolem. Ostre przejścia taśmą - nic nadzwyczajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Dziękuję,w następnym warsztacie Mirage i tam będę miał sporo maskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Bardzo ładnie to idzie szczerze mówiąc. Jestem fanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Wygląda świetnie, pomalowane fajnie, ale coś mi nie pasują te jasne przydymienia na łatach kamfulażu. Ale może to kwestia zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Adamie ten bazowy niebieski który to numer z C, czy mieszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Któryś z tych C72, C73, C74. Z głowy nie pamiętam który jest który Potem robiłem w niektórych miejscach podmalówki z dodatkiem bardziej jaskrawego niebieskiego, ale jako główny kolor to nic do niego nie dodawałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 Pomalowałem wloty i wnęki. Niestety zerwało się troszkę farby przy ściąganiu taśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Jest super, jak cos odpadło, to potraktuj to jako slady eksloatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Tak to wyszło. Pociągnę jeszcze matem, poskładam do kupy i to chyba tyle w temacie kokpitu. Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Położyłem kalki Begemota. Jak widać nie mam teraz warunków do robienia zdjęć, więc następna aktualizacja w galerii kiedyśtam. Nie będę więcej męczył zdjęciami, na których nic nie widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 No mniut po prostu. Szczęki rekina zawsze mi się podobały, nawet przy tej sylwetce którą widzimy. Ładnie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Model skończony ale jeszcze poczeka na podstawkę http://imgur.com/a/uWv0T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Bardzo ładnie na zdjęciach wygląda, tylko to pomarszczone, czarne tło mi się nie podoba. Ale model - malinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Owiewka ucieka w bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 I straciła jedno lusterko wsteczne - podczas robienia zdjęć utrąciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Bywa i tak ja zwykle podczas fotografowania modelu urywam odgromniki. Su wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Zvezda nie ma wypukłych linii. To najlepszy Su-27 na rynku. Skoro tak to też sobie zakupiłem na wyprzedaży, a tutaj siadam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Chyba dam radę z podstawką na WMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Znakomity !!! Jeden z piękniejszych Twoich modeli !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Bardzo zacny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi