spiton Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Niesamowity jest ten Osprey ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Cieszę się Sebastianie, że Ci się podoba właśnie dziś dołączył do kolekcji długo oczekiwane uzupełnienie zbiorów wersja MV-22 Będzie co po remoncie składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Cieszę się Sebastianie, że Ci się podoba właśnie dziś dołączył do kolekcji długo oczekiwane uzupełnienie zbiorów wersja MV-22 Będzie co po remoncie składać Wiedziałem, że będzie Ci tak przykro, że szybko będziesz musiał sobie skołować swojego MV po tym jak ja go zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Wiedziałem, że będzie Ci tak przykro, że szybko będziesz musiał sobie skołować swojego MV po tym jak ja go zakupiłem Nie chcę cie zniechęcać ale mój będzie z ładownią :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Jak tak dalej będziesz sobie dłutować miejsca w modelu i montować elektrykę to w następnym na pakę wrzucisz aparaturę RC. Współczuje remontu.Ja ma to za sobą. Pięknie to Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2015 Dzięki... sam soobie współczuję Wszystko robie sam, więc trochę mi zejdzie Właśnie futryny wyrywam już druga poszła, Jeszcze dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Tylko 4, ja 14 i wszystko sam WALCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Właśnie futryny wyrywam już druga poszła,Jeszcze dwie... Wrzuć zdjęcia bo za sam tekst admin Ci wątek zamknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Właśnie futryny wyrywam już druga poszła,Jeszcze dwie... Wrzuć zdjęcia bo za sam tekst admin Ci wątek zamknie I słusznie. To forum modelarskie a nie klub literata i literatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Taki ciekawy temat, a tu cisza już od roku...prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 No tez czekałem na jakoś dalszy obrót spraw bo bardzo ciekawy modelik chyba remont się przedłużył trochę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Zgadzam sie z moimi przedmówcami, jak długo można czekać na aktualizację?? Chyba doniosę na Ciebie adminowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Taki ciekawy temat, a tu cisza już od roku...prawie Widzę, żeś wygrzebał trupa z szafy ... niestety już rok minął jak nie siedziałem nad modelem, taki smutny jubileusz... No tez czekałem na jakoś dalszy obrót spraw bo bardzo ciekawy modelik chyba remont się przedłużył trochę ... Dziękuje za pamięć , niestety określenie "trochę się przeciągnął"... jest w tym przypadku ostrym semantycznym nadużyciem Ale spokojnie, nie porzucam warsztatu i tak jak MH-65C będzie kontynuowany Zgadzam sie z moimi przedmówcami, jak długo można czekać na aktualizację?? Chyba doniosę na Ciebie adminowi ... ty mnie tu padalcu jeden Adminem nie strasz, bo sam będziesz robił zaraz te aktualizacje.... już wiesz gdzie wiec się nie wymigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 No i co tak się ru nic nie dzieje???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Cicho jak makiem zasiał ja nie wiem ileż tak można nic nie robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 No jakiś protest trzeba zrobić "Chcemy Ospreya"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Oho - jest online - myśli czym by tu się wykpić ;P Pewnie jakiś remont wymyśli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Nie sądzę aby Grzesiu nam z taką tendencyjną wymówką wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 ...nie skończył remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 ...nie skończył remontu A Ty MI-17-stki ;) A ja nadal czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 HE HE HE... Ładnie się tu bawicie Muszę coś wykombinować, przecież nie będę wam pisał, że nie robię żeby Was nie onieśmielać A na poważnie... to już końcówka remontu, zaczynam już własną pracownie robić i zaraz wracam do dłubania ...odwyk to jest nieludzka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Ale jaki odwyk? Remont to budowa modelu mieszkania w skali 1/1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 A na poważnie... to już końcówka remontu, zaczynam już własną pracownie robić i zaraz wracam do dłubania ...odwyk to jest nieludzka sprawa Remont jest wieczny, a życie tylko jedno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 ...nie skończył remontu A Ty MI-17-stki ;) A ja nadal czekam ....to se pogadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 Dajcie choć kanciapę skończyć, za duży mróz aby na balkonie kleić... Instalacje i komora lakiernicza właśnie powstają ...nie skończył remontu A Ty MI-17-stki ;) A ja nadal czekam ....to se pogadałem ... w sumie, aż się prosiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi