Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ukrywam, że z czystej ludzkiej ciekawości przejadę się. Na 16 muszę być w Swarzędzu więc wiele czasu nie mam i planuję być już na otwarcie.

Co do Wrocławia (gdzie z kolei będę z wizytą w poniedziałek) to macie tam podobną inicjatywę, mało politycznie jednak podsyłam linka z informacją:

http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=9&t=81582

• Super Moderator
Napisano

Cześć

Dzięki za miłe słowa. Dużo pracy włożyłem w to miejsce, mam nadzieję, że jutrzejsza i poniedziałkowa inauguracja wypadnie pomyślnie. Co do Wrocławia - to nie słyszałem wcześniej o tym przedsięwzięciu, ale kibicuję z całych sił - było by fantastycznie gdyby takie miejsca powstawały we wszystkich większych miastach. Może za naszym przykładem pójdą kolejni i dostęp do nowoczesnej modelarni będzie możliwy we wszystkich zakątkach Polski.

pozdrawiam

Christian

• Super Moderator
Napisano

Witam

Otwarcie warsztatów zakończone pełnym sukcesem! Startują dwie grupy modelarzy - piątkowa 19.00-23.00 oraz sobotnia 10.00-14.00 Przyszło sporo osób (więcej niż się spodziewałem), odwiedziło nas także kilku mistrzów modelarstwa redukcyjnego oraz rc - bardzo miłe rozmowy przeplatane salwami śmiechu przy akompaniamencie bawiących się świetnie dzieciaków (kilkanaście osób przyszło z małymi pociechami) wypełniło niedzielę oraz dzisiejszy świąteczny poniedziałek. Jestem bardzo zadowolony z takiego początku - mam nadzieję, że sierpniowy start (najbliższe zajęcia już w piątek) będzie pięknym początkiem wspaniałej historii modelarstwa w Poznaniu :-) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za tak liczne przybycie!

Dla wszystkich zaciekawionych warsztatami - fotki panoramiczne zrobione dziś wieczorem. Kolejna szansa na odwiedzenie pracowni oraz zapisanie się już w najbliższą sobotę 20.08 po zajęciach czyli od godziny 14-tej - serdecznie zapraszam!

CQKUjNhqjM3pVt6Ke291Hx9NwwsUYqSsHasj136gCUgx8En2X6PrvyFS9bPevfai1GZcanH4c7wtsN15LhlhfsjQkGuOB3Ef8F8W4kyTmYeK_H9GiraAO3eElfZrUajEA3RRNFXHDZxKLHss78JRNTdGAz57fbE16ZzVydbtCg9YFTQMuuheU11hT0UUg7RtEM6ZB3zG3XlViq6th1u9GhdkQF7jWErcTFWfwzeN3a1zn4_EHzZxo3T9_Z4D1Zdl8BkIVSTw5micutI8qIfYF_CVpv7W-B-66omDypVwzICGB2N1sAr-BfJtIqM1NeRi4n-A1lqb7k6u1CP_9RMkKV7HS8Klr3cYOpkFakWDz_VTZaGwJ9YkQ3A9aE2h17DK3krh7JMvl-QB5gDwU8iaN88hZ-7vOUzj3_CsSgjdAhxA0VOVEGigTV0oG3nMItMC0qBvR1hztazfzd_VFXiLP0U8gh5yS1el9QbWFSWduGAcCAR4erMqUbuqT6oEZEN8M3mBkGe5xWToG8MnxPaqlNGLxY2SJbit5pLuHXbB8wJqrFYTadZZlXwAdSP-whP3YT4VF7R-S9Cgx8VvgBBuC2GCCjW_x4Jn=w1920-h446-no

8SZvJPbIFItFmj005Jk6V4ufcAGUHaPyeC-xUT8zRjVKKabguNwQ_z6Rj4Iw1-Hqeyr6aY9wUZtFXPx3Tyg4C-l72gfYaYm3E342BMCnSUZARb1WJ0G_I-8hpZ3kdmjZFlvI1G60xxVCfKBHXtxro7vR_Qjv2N6ge6xbMIQ-mpfBGqqN7Wcpb2yXI4Vb0Wiww9WNM4Rz9VjMUYXnKGIjvLam6-647MwNtQS4hpcHAKUxm2ewX2tkUccBm2dEwkasd4OO5wcpoxU4HzVHab_BbhJrWslID0DGgtQmSj5G7Gro8SJhblJYLJTODwZoM_JoPJnC4XBh_ECaCNZo0Q8CoCWkHi41rPx9cd4CBjUk4Yd5OwKcJ5fJTX64u8NJu3ZW0myZJbw64e8HVekCRseHtqoP3hA7qPHMPjlUPCRgPds0kwWr7hOpm0NDxDEK7tssfMLglcmIK0xB2C4y5MpNXbZ97S6eyxbbbsidm9r247zMlBoM4hPnUnSX51QGuISNFjTTCrg3k41sD-hL356ZfX7IKqL2_F4XjnausNtjhs4e89_AQrl5M6sNJHjO-6yGjdVruslPj13U_5hBC6VQgMtbznKBxq0H=w1920-h437-no

pozdrawiam

Christian

• Super Moderator
Napisano

Tak "jeszcze" są ;-) Ale nie wiem jak długo - to jak przychodzisz w najbliższy piątek? :-)

pozdrawiam

Christian

Napisano

Genialnie to wygląda!

Wiem że starałeś się, ale to co zrobiłeś przerasta wszelkie oczekiwania.

Nie sądzę żeby gdzieś w Polsce była lepsza modelarnia.

Napisano

Solo na żywo jest jeszcze lepiej, wszystko superprofi, chyba nie ma nic lepszego, a podobno wkrótce będzie coś mega-ekstra w drugim pomieszczeniu, więcej nie piszę co by nie zapeszyć i niech Szef sam zdradzi.

• Super Moderator
Napisano

Dziś ruszamy z pierwszymi zajęciami wieczornymi, w sobotę kolejne - poranne. Pozostało już niewiele wolnych miejsc - decyduje kolejność zgłoszeń.

Przypominam - zajęcia odbywają się w każdy piątek od godziny 19.00-23.00 oraz sobotę 10.00-14.00. Koszt miesięczny to 120zł - w cenie jest wszystko oprócz modeli oraz napoi i słodyczy (do kupienia na miejscu). Więcej informacji piszcie na PW, poprzez Facebook lub telefonicznie 739391888 lub po prostu wpadnijcie na ulicę Kasprzaka 16, (wejście E od parkingu) przed lub po zajęciach.

pozdrawiam

Christian

Napisano

Kurczę, rozkręcasz kampanię medialną na całego.

Jeszcze chwila i będziesz musiał pomyśleć o kolejnych modelarniach, bo w tej zabraknie miejsc dla chętnych.

Napisano

Szczerze jestem pełen uznania. Na początku złamanego grosza bym nie dał,że to się uda. Byłem pewny,że to utopia jakaś , a tu masz! Inne miasta niech zazdroszczą, to napędzi modelarsko Poznań, bo trochę odstawał od innych aglomeracji.

Napisano

Gratulacje. Szkoda ze taki czlowiek opuscil jedna z Polskich wysp (UK). Zalozyciel Polskiej grupy modelarskiej w UK. Bez ciebie nie ma komu tego kontynuowac. F-117, Merca BTR-a i kilka innych prac jak i warsztat widzialem na zywo. Respecy Reflect. A jak z planami na dalsze prace o Bin Ladenie?????

• Super Moderator
Napisano

Cześć

Projekt o Bin Ladenie - nadal żywy, teraz dopiero będę miał warunki, żeby dociągnąć ten tryptyk do końca. Po drodze muszę tylko dokończyć Nevada Hell Station i wracam do prac nad podstawką.

pozdrawiam i do usłyszenia!

Christian