karambolis8 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Projekt robi wrażenie! Nie chciałbyś zrobić takiego samego we Wrocku? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Powiem tak. Byłem sceptycznie do tego nastawiony projektu, ale gratuluję że ci się udało. SZACUN WIELKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Nie ukrywam, że z czystej ludzkiej ciekawości przejadę się. Na 16 muszę być w Swarzędzu więc wiele czasu nie mam i planuję być już na otwarcie. Co do Wrocławia (gdzie z kolei będę z wizytą w poniedziałek) to macie tam podobną inicjatywę, mało politycznie jednak podsyłam linka z informacją: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=9&t=81582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Cześć Dzięki za miłe słowa. Dużo pracy włożyłem w to miejsce, mam nadzieję, że jutrzejsza i poniedziałkowa inauguracja wypadnie pomyślnie. Co do Wrocławia - to nie słyszałem wcześniej o tym przedsięwzięciu, ale kibicuję z całych sił - było by fantastycznie gdyby takie miejsca powstawały we wszystkich większych miastach. Może za naszym przykładem pójdą kolejni i dostęp do nowoczesnej modelarni będzie możliwy we wszystkich zakątkach Polski. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Zrób parę zdjęć na zachętę, jak teraz ta modelarnia wygląda. Bo słyszałem, że nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam Otwarcie warsztatów zakończone pełnym sukcesem! Startują dwie grupy modelarzy - piątkowa 19.00-23.00 oraz sobotnia 10.00-14.00 Przyszło sporo osób (więcej niż się spodziewałem), odwiedziło nas także kilku mistrzów modelarstwa redukcyjnego oraz rc - bardzo miłe rozmowy przeplatane salwami śmiechu przy akompaniamencie bawiących się świetnie dzieciaków (kilkanaście osób przyszło z małymi pociechami) wypełniło niedzielę oraz dzisiejszy świąteczny poniedziałek. Jestem bardzo zadowolony z takiego początku - mam nadzieję, że sierpniowy start (najbliższe zajęcia już w piątek) będzie pięknym początkiem wspaniałej historii modelarstwa w Poznaniu :-) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za tak liczne przybycie! Dla wszystkich zaciekawionych warsztatami - fotki panoramiczne zrobione dziś wieczorem. Kolejna szansa na odwiedzenie pracowni oraz zapisanie się już w najbliższą sobotę 20.08 po zajęciach czyli od godziny 14-tej - serdecznie zapraszam! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Olaboga! Jak super :-) Christian czy są jeszcze wolne miejsca w grupie piątkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Tak "jeszcze" są ;-) Ale nie wiem jak długo - to jak przychodzisz w najbliższy piątek? :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Genialnie to wygląda! Wiem że starałeś się, ale to co zrobiłeś przerasta wszelkie oczekiwania. Nie sądzę żeby gdzieś w Polsce była lepsza modelarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Solo na żywo jest jeszcze lepiej, wszystko superprofi, chyba nie ma nic lepszego, a podobno wkrótce będzie coś mega-ekstra w drugim pomieszczeniu, więcej nie piszę co by nie zapeszyć i niech Szef sam zdradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Na bogato jak widzę!Gratuluję !!Macie nawet okno na hangar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Pozostaje pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Dziś ruszamy z pierwszymi zajęciami wieczornymi, w sobotę kolejne - poranne. Pozostało już niewiele wolnych miejsc - decyduje kolejność zgłoszeń. Przypominam - zajęcia odbywają się w każdy piątek od godziny 19.00-23.00 oraz sobotę 10.00-14.00. Koszt miesięczny to 120zł - w cenie jest wszystko oprócz modeli oraz napoi i słodyczy (do kupienia na miejscu). Więcej informacji piszcie na PW, poprzez Facebook lub telefonicznie 739391888 lub po prostu wpadnijcie na ulicę Kasprzaka 16, (wejście E od parkingu) przed lub po zajęciach. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 gratuluje projektu świetnie to wygląda przy chwili wolnego czasu wpadnę zobaczyć jak wygląda na żywo Chrystanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Kurczę, rozkręcasz kampanię medialną na całego. Jeszcze chwila i będziesz musiał pomyśleć o kolejnych modelarniach, bo w tej zabraknie miejsc dla chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Szczerze jestem pełen uznania. Na początku złamanego grosza bym nie dał,że to się uda. Byłem pewny,że to utopia jakaś , a tu masz! Inne miasta niech zazdroszczą, to napędzi modelarsko Poznań, bo trochę odstawał od innych aglomeracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Jestem pod wrażeniem, gratuluję i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Gratulacje. Szkoda ze taki czlowiek opuscil jedna z Polskich wysp (UK). Zalozyciel Polskiej grupy modelarskiej w UK. Bez ciebie nie ma komu tego kontynuowac. F-117, Merca BTR-a i kilka innych prac jak i warsztat widzialem na zywo. Respecy Reflect. A jak z planami na dalsze prace o Bin Ladenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Cześć Projekt o Bin Ladenie - nadal żywy, teraz dopiero będę miał warunki, żeby dociągnąć ten tryptyk do końca. Po drodze muszę tylko dokończyć Nevada Hell Station i wracam do prac nad podstawką. pozdrawiam i do usłyszenia! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Pozazdrościć rozmachu! Świetnie to wygląda, bardzo się cieszę, że Ci się udało zrealizować pomysł i życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Bardzo dziękuję za miłe słowa! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Wrzuć jakąś fotorelację gdy ludzie pracują, ciekawy jestem jak to w "ruchu" wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Są foty na fejsbuku, o ile używasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Nie mam konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Nie mam konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi