karambolis8 Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 Nowe ICMy są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 W życiu nie kleiłem ICMa - czego spodziewać się w tym pudełku, jak to sie może mieć do Kitty Hawka? Na początek ceny o ok 100 PLN niższej. Resztę się zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Nowe ICMy są ładne. Ale i tak widzę, że mojej ulubionej wersji nie będzie z tego szło zrobić lekkim sumptem, mimo wszystko nosy w RBT trochę sie różni od BMa :( W życiu nie kleiłem ICMa - czego spodziewać się w tym pudełku, jak to sie może mieć do Kitty Hawka? Na początek ceny o ok 100 PLN niższej. Resztę się zobaczy... Bez względu na cenę nie ma co porównywać wersji myśliwskiej i rozpoznawczej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Czy ktoś pamięta, czy Eduard zapowiadał TF-104 w "limitce"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Attack Squadron przygotował zestaw dodatków do polskich MiG-29 po modernizacji. http://www.armahobby.pl/1-48-mig-29-polish-af-upgrade-set.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Września 2016 Autor Share Napisano 5 Września 2016 Dzisiaj widziałem. Fajnie, że dali birdslicer. Nie bardzo tylko wiem, co jest na tej blaszce? Te duże to może wzmocnienia na skrzydła, widzę chyba też montaż do GPSa za fotelem, a reszta zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Napewno są tam wszelkiego typu anteny i podstawy pod nie, z tym ze nie ma tam nigdzie (bynajmniej ja nie widzę )stozkowego zakonczenia tam gdzie na stateczniku pionowym była antena RSBN, a antena RSBNu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Krótki film pokazujący budowę nowego Tomcata Tamki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Chyba już niedługo upgrade do MiG-31 AMK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Września 2016 Autor Share Napisano 7 Września 2016 Co to jest 11 die-cast parts?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Chyba chodzi o metalowe podwozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Września 2016 Autor Share Napisano 8 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Chińskie ludzie o krok za konkurencją https://www.facebook.com/TrumpeterModel/photos/?tab=album&album_id=658865594272037 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Prototyp Tamiyowskiej czternastki był obecny w niedzielę na lokalnej mikrowystawie modelarskiej poświęconej lotnictwu.Całkiem sympatyczny detal i precyzja wyprasek (nawet po niemal wsadzeniu nosa w model): Recenzji tego modelu i warsztatów testowych jest już całkiem sporo. Wszyscy jak jeden mąż piszą o tym modelu że detale ma fantastyczne, a spasowanie jest genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Wszyscy jak jeden mąż piszą o tym modelu że detale ma fantastyczne, a spasowanie jest genialne. Czyli aftermarketowcy nic nie zarobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 A dlaczego mieliby nie zarobić? F-16 Tamki też można opisać podobnie, a dodatków z metalu i żywicy nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Oczywiście może być sztuka dla sztuki. Jeśli jak piszesz detale są fantastyczne, a spasowanie perfekt to pole do popisu pozostaje tylko w kwestii mechanizacji skrzydła i wnętrza (działko, luki awioniki, silniki) oraz jakiegoś osprzętu lotniskowcowego. Osobiście czekam dalej na AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Raczej nigdy detale z plastiku nie dorównywały dobrym dodatkom żywicznym. Dlatego dobrze wykonana kabina Airesa jest chyba zawsze lepsza od najlepszej kabiny z plastiku. Tak samo jest z wnękami podwozia czy dyszami. I czego by Tamka nie zrobiła w tym zestawie, to przynajmniej te elementy warto wymienić, jeśli Aires się postara. Ja osobiście mam nadzieję, że Quickboost wypuści te wszystkie światełka, które Tamka zwyczajnie olała i zrobiła ze zwykłego plastiku. Tak więc kabina, wnęki, dysze i światełka to takie moje minimalne oczekiwana. Koła Wheelianta są raczej uniwersalne, więc nowych nie trzeba, ale reszta przydałaby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke-83 Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 W Martoli pojawiła się zapowiedź Su-34 Hobby Bossa. Cena: 464zł. Ponad dwa razy więcej niż Su-27 ich produkcji. Za taką kwotę to Hobby Boss wiele nie sprzeda. Ceny za granicą też wysokie: http://hlj.com/product/HOB81756 https://www.dersockelshop.de/russian-su-34-fullback-fighter-bomber-1-48_hobby-boss_hb81756.html Ciekawe na ile wyceni swoją wersję Su-34 Kitty Hawk? 600zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 To tamkowy Tomcat pewnie z 1k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Na eModels Tamkowy Tomcat w pre orderze 67,49£ z Vat (dla mnie bez Vat 56£). Ja w sumie caly czas czekam na D z AMK, ale coraz bardziej mnie nachodzi zeby kupic tez A z Tamki, zrobilbym sobie persa z okresu wojny Iracko-Iranskiej Cena za Su-34 faktycznie z czapy, poczekam sobie z zakupem do czasu az wyjdzie Kitty Hawk, wtedy wybiore model, ktory okaze sie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Możemy tutaj poobstawiać za ile będzie chodził TT w naszych sklepach. Ja obstawiam 250 zł, nie powinien przekroczyć tej ceny znacząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Nie wiem, linie podziału jakieś takie grubawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi