bazylms Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Zapraszam do oglądania i komentowania. I przy okzaji Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Zasadniczo obiektem galerii jest sam model, ale ma też dodane figurki i podstawkę, choć to nie jest moja mocna strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 19 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 19 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 3 Punkty: 1381 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Na początek chciałem wszystkim podziękować za udział w warsztacie, przeglądanie galerii oraz oddane głosy. Przyznam że jestem mile zaskoczony, bo przeglądając modele biorące udział w konkursie nie spodziewałem się że tak wysoko mój może zawędrować. Osobiście jestem zadowolony że w ogóle udało mi się go na czas skończyć. Gratuluję wszystkim biorący udział w konkursie oraz życzę dużo udanych modeli w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Szkoda Krzychu ze III, obstawialem ze bedzie wyzej choc prawda jest tska ze znalazles godnych przeciwnikow a na pudle stanales w doborowym towarzystwie. Gratuluje wiec miejsca medalowego. Walczyles feir do konca i do ostatniej minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Szkoda Krzychu ze III, obstawialem ze bedzie wyzej choc prawda jest tska ze znalazles godnych przeciwnikow a na pudle stanales w doborowym towarzystwie. Wierz mi Grzegorz że jest idealnie. Prace Kamila i Makinena są na wyższym modelarskim poziomie i gdyby był inny układ na podium to byłoby to z mojego punktu widzenia trochę dla nich krzywdzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Lubie Twoje podejscie do realiow... Mam nadzieje ze zobacze ta Twoja IV na zywo... Moze w Cosford w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Pewno tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratuluje, byłeś moim faworytem, dlatego jestem zaskoczony ze tylko 3 miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje Krzyśku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratuluję choć wydawało mi się, że będzie przynajmniej jeden stopień wyżej... Nie to, żeby pozostali laureaci byli gorsi ale Twój model po prostu mi się bardziej podobał. Zresztą w tej kategorii walka była chyba najbardziej zawzięta, patrząc na różnice punktowe, co świadczy o wysokiej klasie modeli z czołówki. Gratuluję raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje liczyłem że wyżej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 bazylms gratuluję nagrody 3 Dla mnie jesteś na tym forum jedną z lepszych modelarzy ,którzy malują świetnie swoje pojazdy 1/35 I jedną z nielicznych którzy się udzielają prawie wszędzie. A to też się liczy może nie dla nagrody ale dla podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dzięki koledzy. To forum tworzymy my, więc bez naszego udziału zaniknie. Na ile moje uwagi lub wpisy są pomocne to już każdy sam ocenia. Cieszę się że model został doceniony. A za kilka dni ruszam z kolejnym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 No widzisz - stało się tak jak przypuszczałem i pisałem na warsztacie: Krzysiek myślę że nie dość że skończysz na czas, to jeszcze powalczysz o miejsce na pudle. . GRATULUJĘ ! ! ! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Przyznam że jestem mile zaskoczony, bo przeglądając modele biorące udział w konkursie nie spodziewałem się że tak wysoko mój może zawędrować. Fałszywa skromność Ja to jestem zaskoczony że tylko 3 przeglądając inne modele. Tak czy inaczej gratuluje. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Genialny model! Twój najlepszy bez 2 zdań! I foty... ach - fotki są PRO! Jak nie wystawisz na Telford w konkursie - to normalnie się obrażę! Model wart najwyższych wyróżnień! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Mój faworyt . Bardzo elegancki czołK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Mój również, ale cóż, może następnym razem Bez figurek wygląda lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dzięki koledzy. Szczególnie że wielu z was robi rewelacyjne modele. Nie spoczywać na laurach tylko brać się za kolejne mini dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje, świetnie wyszedł czołg i teraz czas na figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi