Adams M1A1 Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Silnik i przekładnia wypaśna , z zewnątrz też nie ma do czego się czepić , , a co z wnętrzem Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 Piękny warsztat! Rewelacyjny efekt! Chyba zmienię hobby i zacznę zbierać znaczki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Lutego 2016 Autor Share Napisano 24 Lutego 2016 Silnik i przekładnia wypaśna , z zewnątrz też nie ma do czego się czepić , , a co z wnętrzem Pozdrawiam M1A1(HA) Jak na razie nie mam zadowalającej dokumentacji by zrobić przedział bojowy. Ale w przyszłości hmmmmmmm...... kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 chodza słuchy, ze flacha z twardym ostro daje !! No faktycznie robi wrażenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Dzięki Pomału do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Gicio gucio facio gienia. Czad robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 I dalej do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Lutego 2016 Autor Share Napisano 27 Lutego 2016 Bumar Flachenty nadal działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 W wozie jak w modelu zostawiono ogniwa z tyłu zapasowe od starego typu gąsienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Lutego 2016 Autor Share Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) A i owszem Rozmawiałem z kolegą z Żagania i tam było tak samo, zapasowych do Diehli wogóle nie wozili bo nie było jak. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 A i owszem A spalanie wzrasta W Braniewie po prostu je zdjęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 To Friule do Leoparda 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Lutego 2016 Autor Share Napisano 27 Lutego 2016 Nie. Do Leośka są sporo szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 Z PT na Diehlach w Żaganiu mieliśmy niezłe jaja bo przyszły nowe gąsienice, a osprzęt do starych został na stanie wozów mimo że nie dało się go użyć do nowych (zestaw do samowyciągu, zapasowe ogniwa, szpilki do gąsek, nakrętki, belka). A do nowych doszła dodatkowa skrzynia z kluczami więc czołgista miał czego pilnować żeby nie znikło (jednemu wcięło całą skrzynkę i 17 tyś chcieli go pociągnąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Dostawa z Diehla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Gąsienice jak i cały model eleganckie. Możesz napisać co z gąsienicami robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Najpierw syfex AK do gąsek, potem malowanie gumy i na koniec polerowanie tego co ma błyszczeć. EDIT: Jeszcze kilka pierdół i zabawa aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Marca 2016 Autor Share Napisano 2 Marca 2016 No i wreszcie mam moje dwie wisienki na torcie Niby nic a cieszy. Wymyśliłem sobie, że znaki priorytetu drogowego w Twardym nie będą zwykłą kalkomanią tylko czymś więcej. I tak ja sobie pomyślałem, pogadałem z kolegą Tomkiem, ja pomierzyłem oryginały, Tomek pomyślał, zaprojektował i wytrawił, a teraz to wszystko jest na modelu Jak wyszło oceńcie sami. Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Marca 2016 Share Napisano 2 Marca 2016 To teraz poproszę takie coś wypuścić na rynek i zacząć sprzedawać, takie bajery to coś cudownego! 500 razy TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Marca 2016 Share Napisano 2 Marca 2016 Ehhh, to ja może wrócę do kolejnego hobby z dzieciństwa - zbierania znaczków... . A na serio, to coś wspaniałego, piękna robota, jest co podpatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Czapki z głów! Piękna robota. Czy jest szansa na zdobycie takich znaków priorytetu? Pewnie nie tylko ja jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Pogadam z twórcą, może będzie mu się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Zapiera dech w piersiach. Jednej rzeczy nie łapię i proszę o wyjaśnienie. Jak zrobiliście „szkiełka odblaskowe”? … … Czy struktura „plaster miodu” jest wytrawiona, czy to inny materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Ale Ci ktoś zbabrał robotę. Ja bym lepsze zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi