bożo wpożo Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Po drodze mi z pokracznymi pojazdami , więc następny model będzie równie urodziwy . Całkiem przyjemna żywica od Węgrów . Zacząłem dłubać podwozie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Szkoda, że nie w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 25 Lutego 2016 Autor Share Napisano 25 Lutego 2016 Szkoda , ze nie polski . Kładąc szachownice na drzwiach , śpiewałbym " Boże , coś Polskę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Jeaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Zacny pokrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Lutego 2016 Witam. Pamiętam te spychacze. U mnie taki lata temu wyrównywał teren, tylko był koloru czerwonego. Zawsze podobał mi się ten taki "kapturek" na wydechu który się podnosił i opadał i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Nooo, dzięki Twoim modelom odżywają wspomnienia z dzieciństwa! Życzę dobrej modelarskiej zabawy! Będę tu często zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Szkoda , ze nie polski . Kładąc szachownice na drzwiach , śpiewałbym " Boże , coś Polskę " A tu chyba kalkomani niet, za to można pośpiewać międzynarodówkę Też mu będzie z bloku olej cieknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Witam.Pamiętam te spychacze. U mnie taki lata temu wyrównywał teren, tylko był koloru czerwonego. Zawsze podobał mi się ten taki "kapturek" na wydechu który się podnosił i opadał i tak w kółko. W pamięci siedzi mi niebieski... Ten "kapturek" był fajny! Oryginalnie! Pozdrawiam i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 U mnie na betoniarni były dwa, russian armor green i oranżowy. Jeśli już mowa o kapturku, kierownik mówił operatorowi, że każde klapnięcie to jedna złotówka, więc "... panie Zbychu, zgaś go pan jak już podepchałeś." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Szkoda że nie 1:25 :P Widzę baaaardzo duży potencjał do weatheringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Pamiętam jak za łebka taki rozwalił nam "bazę " na blokowisku , w nocy my rozwaliliśmy jego . Tamten był czerwony , kibicuje !!! Wysłane z Nokia 3310 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 No nie, foto miesiąca murowane. Masz jakąś betoniarkę w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Szykuje się kolejne cudeńko na forumie ... A tak bajdzełej Balaton Modell to chyba jedyna firma modelarska na świecie, która ma na opakowaniu brzydszy rysunek niż model jest w rzeczywistości. Ale to chyba wpożo, co nie, Bożo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Dziękuję koledzy za doping i cieszę się , że traktór przywoluje wspomnienia z dzieciństwa Betoniarki nie przewiduję , jedynie pewnie jakiś mały displej w postaci kawałka .... bruku albo czegoś takiego . Też mu będzie z bloku olej cieknął? Będę kombinował , ale tu jest sprawa bardziej utrudniona , bo dużo więcej przewodów drucianych jest i silnik mniejszy niż w przypadku silnika w katerpilarze przez co łatwiej jest uszkodzić tą " infrastrukturę " przy mocniejszym ciuraniu . to chyba jedyna firma modelarska na świecie, która ma na opakowaniu brzydszy rysunek niż model jest w rzeczywistości. Zgadza się w 100 procentach Natomiast trzeba powiedzieć , że odlewy są bardzo porządne , składa się bardzo przyjemnie i ktoś kto robił ten model myślał . Jest parę pułapek , ale jak się do nich dojdzie to są proste do rozwiązania .Nie będę o nich wspominał , bo i tak pewnie niestety nikt tego modelu nie będzie tu ulepiał ps. Szkoda , że nie 1/72 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 To ja jeszcze napiszę "szkoda, że nie 1/144, 1/100, a przede wsyćkiem 28mm" i już mamy komplecik narzekań Z przyjemnością pooglądam kolejne spychaczowisko. Powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Widzę że tradycyjny komentarz pod tytułem ''szkoda że nie...'' już padł wielokrotnie, ale za to nikt nie zadał równie tradycyjnego pytania ''zdążysz na Bytom?''. Tak więc zadaję pytanie, zdążysz na Bytom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 Widzę że tradycyjny komentarz pod tytułem ''szkoda że nie...'' już padł wielokrotnie, ale za to nikt nie zadał równie tradycyjnego pytania ''zdążysz na Bytom?''. Tak więc zadaję pytanie, zdążysz na Bytom? co Ty ---spychaczem --- no chyba że przez las siadam i podziwiam. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 ''zdążysz na Bytom?''. Tak więc zadaję pytanie, zdążysz na Bytom? Zdążysz na Bytom jest już niemodne. Lepsze jest : mam nadzieję że pomogłem Tymczasem poskładałem trochę traktora . Wszystko bez kleju , szoferka , maska , chłodnica , itp . Pozostało zrobić resztę przewodów na silniku , kilka detali i do malowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 Po odpoczynku po Bytomiu , wlazłem znowu do kanciapy i zabrałem się za spychacza . Wymalowałem silnik : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 trochę ------ hhmmmmmmmmmmmm ----- fajnie i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Heloł ewrybadym . Zacząłem kolorować traktora , elementy poskładane tylko do foto , bo jeszcze trzeba mu szyby od środka wstawić : i przymiarka z szuflą wstępnie odartą z bazowej farbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Malowanie jest po prostu super . Kiedyś też tak będę potrafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Mistrzowskie wykonanie i malowanie! Szkoda że nie.. ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Brud mistrzowski. Kurza twarz - nie mam słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi