Mikele Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Też się tak zastanawiałem, czy ten temat jeszcze o modelu jest, czy już nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 ...mam te same odczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 … odczepcie się od Ju-87 Zawsze możesz wypróbować funkcję do której został skonstruowanyi na forum napisać, że pilot zasłabł, a automat nie zadziałał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Fajne te przecieranki. Jak toto zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 O technikę się pytam, bo te przetarcia są po prostu dobre, więc też chcę tak umieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Dzięki. Zastanawiam się tylko po co użyłeś chipping fluid? Tylko dla tych drobnych obić metalowych na krawędziach fotela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Ten fotel wygląda mistrzowsko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Rewelacyjny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Rowniez przylaczam sie do fanow fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Nie do uwierzenia ,ze aż tyle bajerów trzeba użyć ,aby wyszło takie cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam-ja akurat preferuję 1:72,ale ten model co robisz toż to cacko,a i jeszcze ten "bajer" z klamerką,patrzyłem i myślałem że najtrudniejsze do wynalezienia są rzeczy proste-no nic tylko pogratulować.Pozdrawiam serdecznie-Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 A ja dla odmiany chciałbym zobaczyć realną fotę tak "zjechanego " fotela. Jak-38 były w linii około 16-17 lat. Proponuję zobaczyć jak wyglądają K-36 na naszych Su-22 czy też MiG-29 i wyciągnąć wnioski. Dodam że nasze mają około 25 do 30 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Rozumiem że Twój model będzie przedstawiał egzemplarz z rozbitym wiatrochronem i stojącym gdzieś w muzeum lub czymś podobnym. Z Twoich zdjęć to właśnie wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Z Twojego postu wynika że robisz egzemplarz z muzeum. W takim razie zasiadam w pierwszym rzędzie i czekam na postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Chyba na foteliku się skończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Chyba na foteliku się skończy... Ponad 6000 wyświetleń, 92 odpowiedzi, 7 stron i mamy FOTEL Niekwestionowany lider Forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Chyba na foteliku się skończy... Ponad 6000 wyświetleń, 92 odpowiedzi, 7 stron i mamy FOTEL Niekwestionowany lider Forum! Uahhhahaaaaaaaaaa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Dobrze się czujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Czy zdecydowałeś już jakimi kolorami go pomalujesz? Zastanawiam się czy go też nie rozgrzebać, ale jak patrzę na zaproponowane przez HB kolory do tego kamo to mi przechodzi, a jakoś sam niczego nie mogę dopasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Dzięki, teraz muszę sobie to przełożyć na Gunze C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Będzie coś z tego warsztatu ? http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=82119&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Wygląda znakomicie, choć fotel poobcierałeś chyba trochę za bardzo. Ale wygląda super. Opowiedziałbyś trochę jak brudziłeś kabinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Kolor wnętrza to gotowy kolor czy mieszanka? Jakoś nie wygląda mi na proponowany Gunze C74. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Kwestia zużycia fotela dyskusyjna, choć samo zużycie zrobione w pyteczkę. Nie podoba mi się natomiast to co jest na burtach kokpitu, jakby ktoś tam mazakiem coś mazał. Domyślam się że to jakieś smugi miały być, ale chyba za dużo i zbyt wyraźne je zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Na tym zdaje się polega komentowanie, co się podoba a co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi