spiton Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 zbudowałem z klocków taki czołg. Ale miałem z tym uciechy !!! Cytuj
letalin Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Twój Panther jest lepszy niż produkcje Cobi:) Cytuj
net_sailor Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Ale on jeszcze nie jest skończony! Brakuje malowania i śladów eksploatacji! Chyba, że właśnie tak ma zostać cały w czerwonym podkładzie? Cytuj
spiton Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Napisano 13 Kwietnia 2016 jest prawie skończony. Fajnie byłoby mu jeszcze zmienić dolna część przedniego pancerza z szarej na czerwoną.ale muszę dokupić czerwonych skosów w tym celu ,_) I muszę jeszcze zrobić filmik na pamiątkę, bo kusi mnie już żeby dziada rozebrać i zrobić inny czołg. Fajnie jeździ i ma fajnie amortyzowane zawieszenie ,_) Cytuj
Solo Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 jest prawie skończony. Fajnie byłoby mu jeszcze zmienić dolna część przedniego pancerza z szarej na czerwoną.ale muszę dokupić czerwonych skosów w tym celu ,_) I muszę jeszcze zrobić filmik na pamiątkę, bo kusi mnie już żeby dziada rozebrać i zrobić inny czołg. Fajnie jeździ i ma fajnie amortyzowane zawieszenie ,_) A brudzenie? Przeca nie może zostać taki czysty. Cytuj
hiwis Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Pewnie jakieś błędy merytoryczne by się znalazły , ale Pantera zaje..sta Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Wspaniała! kusi mnie już żeby dziada rozebrać i zrobić inny czołg Myślę, że dystrybutor Lego lub jakiś detalista chętnie wymieniłby ją na odpowiednio większą liczbę nieużywanych klocków w odpowiednich kolorach Cytuj
bartek33365 Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Dlaczego zrobiłeś strażacką Pantherę? Cytuj
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Ruchome zawieszenie. Ciekawa odskocznia. A teraz weź model i też go zrób - chętnie zobaczę czołg w twoim wykonaniu. Cytuj
spiton Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Napisano 14 Kwietnia 2016 1. Czemu czerwona ? bo mam najwiecej czerwonych klocków ,_)). Zrobic model normalny....fajny pomysł. mam w szafie stary model pantery w 1/25 academy. Model ma wady, ale ma tez zalety. kusi. pewnie go kiedys zrobie, bo bardzo mi się panthera podoba. A tak w ogóle sa na rynku jakieś wspomnienia jakiegoś dowódcy pantery. Czy celowniczego ? Cytuj
Seb Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 chętnie zobaczę czołg w twoim wykonaniu. Cokolwiek Cytuj
spiton Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Napisano 14 Kwietnia 2016 chętnie zobaczę czołg w twoim wykonaniu. Cokolwiek Nie rób jaj. Sie w życiu dosyć naklejałem, nie jest problemem coś w sieci znaleźć. Cytuj
arek_s Napisano 16 Kwietnia 2016 Napisano 16 Kwietnia 2016 Cytując klasyka: "jest w pyte". Wygląda na to, że to Twój najlepszy model. Cytuj
7urgen Napisano 16 Kwietnia 2016 Napisano 16 Kwietnia 2016 Moze nie najlepszy ale napewno popularny. Jak widze i czytam, sklejanie sie znudzilo, poszukujesz nowych "emocji". Zapraszam do figur 1/6, tematyka bardzo bogata, nie tylko to co ja robie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi