spiton Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 zbudowałem z klocków taki czołg. Ale miałem z tym uciechy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Twój Panther jest lepszy niż produkcje Cobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Ale on jeszcze nie jest skończony! Brakuje malowania i śladów eksploatacji! Chyba, że właśnie tak ma zostać cały w czerwonym podkładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 jest prawie skończony. Fajnie byłoby mu jeszcze zmienić dolna część przedniego pancerza z szarej na czerwoną.ale muszę dokupić czerwonych skosów w tym celu ,_) I muszę jeszcze zrobić filmik na pamiątkę, bo kusi mnie już żeby dziada rozebrać i zrobić inny czołg. Fajnie jeździ i ma fajnie amortyzowane zawieszenie ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 jest prawie skończony. Fajnie byłoby mu jeszcze zmienić dolna część przedniego pancerza z szarej na czerwoną.ale muszę dokupić czerwonych skosów w tym celu ,_) I muszę jeszcze zrobić filmik na pamiątkę, bo kusi mnie już żeby dziada rozebrać i zrobić inny czołg. Fajnie jeździ i ma fajnie amortyzowane zawieszenie ,_) A brudzenie? Przeca nie może zostać taki czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Fajna ta Panthera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Pewnie jakieś błędy merytoryczne by się znalazły , ale Pantera zaje..sta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Wspaniała! kusi mnie już żeby dziada rozebrać i zrobić inny czołg Myślę, że dystrybutor Lego lub jakiś detalista chętnie wymieniłby ją na odpowiednio większą liczbę nieużywanych klocków w odpowiednich kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Dlaczego zrobiłeś strażacką Pantherę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Ruchome zawieszenie. Ciekawa odskocznia. A teraz weź model i też go zrób - chętnie zobaczę czołg w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2016 1. Czemu czerwona ? bo mam najwiecej czerwonych klocków ,_)). Zrobic model normalny....fajny pomysł. mam w szafie stary model pantery w 1/25 academy. Model ma wady, ale ma tez zalety. kusi. pewnie go kiedys zrobie, bo bardzo mi się panthera podoba. A tak w ogóle sa na rynku jakieś wspomnienia jakiegoś dowódcy pantery. Czy celowniczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 chętnie zobaczę czołg w twoim wykonaniu. Cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2016 chętnie zobaczę czołg w twoim wykonaniu. Cokolwiek Nie rób jaj. Sie w życiu dosyć naklejałem, nie jest problemem coś w sieci znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_s Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Cytując klasyka: "jest w pyte". Wygląda na to, że to Twój najlepszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Moze nie najlepszy ale napewno popularny. Jak widze i czytam, sklejanie sie znudzilo, poszukujesz nowych "emocji". Zapraszam do figur 1/6, tematyka bardzo bogata, nie tylko to co ja robie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi