bożo wpożo Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Heloł Postaram się sklecić model tego przeuroczego ciężkiego traktora przegubowego . Traktor jest wielki i przy tym brzydki jak noc więc celnie trafia w bożowe gusta Puzderełko : i zawartość : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Kawał wozidła. Jeździłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Ślicznota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolikolos Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 WIELKI żółty ptak? W Twoim wykonaniu będzie "odlotowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Wielkie i zajefajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Wiedziałem, że mnie nie zawiedziesz i wystartujesz z jakimś pokrakiem. Jak zwykle zobaczymy kawał dobrej modelarskiej roboty. Etap malowania proszę wraz ze szczegółowym opisem technik bo inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Lubię twoją ostatnią tematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 No nie... ten znowu wystartował... dobrze, że są jeszcze dwa miejsca na podium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 No nie... ten znowu wystartował... dobrze, że są jeszcze dwa miejsca na podium Ale ja tym razem zacząłem dwa. Serio myślę, że bożo znowu wygra. Ale będzie żółty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 A pług do podorywki masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Serio myślę, że bożo znowu wygra. Nie dobijaj człowieka, bo się modelować odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 W końcu skończą mu się traktory i zmieni kategorie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Nie masz pojęcia ile jest tych traktorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Tematy agrotechniczne w Twoim wykonaniu Bożo to zawsze jakaś nowa wiedza. Podglądam. A czemu akurat tamten PGR i rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 bożo - a ja ciągle czekam na walec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 bożo - a ja ciągle czekam na walec... Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Biało-niebieski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Ooo Kiroviec, śmigam takim w "Spin Tires". Fajna maszyna, chętnie pooglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 Dziękuję za komentarze . Cieszę się , że mam kibiców , ale zdecydowanie przeceniacie mnie . Traktor raczej będzie żółty , może z jakimś elementem ( jednym błotnikiem albo drzwiami ) w innym kolorze . A dlaczego Manieczki ? Bo w dużym i wzorcowym pegieerze jakim był kombinat Manieczki , te traktory były w użytku Model naprawdę jest duży , pokleciłem ramę , mosty , przegub , błotniki i na wcisk założyłem kółka . Troszkę jeszcze trzeba poszlifować tu i tam i tak wygląda pokraka na tę chwilę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 7 Maja 2016 Piękny detal... Aż miło sie ogłada :-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Piękny detal... Święte słowa - oponki cud miód malina Ciekawe co to za żywicy używają bo bardzo ładnie wygląda (pewnie top secret tajemnica firmowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 A jaki on jest wielkościowo? cyknij fotkę z "odnośnikiem"jakimkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 sorry ze zaśmiecanie ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 … dużym i wzorcowym pegieerze jakim był … Ekwador. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Maja 2016 Autor Share Napisano 13 Maja 2016 Dzięki za komentarze Ciekawe co to za żywicy używają Żywica jak żywica , dobra według mnie , ale "matki" elementów zdaje się w jakieś części są drukowane i z tego odlewają . Polepiłem trochę traktora i wrzuciłem kilka elementów na sucho do fotek . Tak jak całość jest na bardzo przyzwoitym poziomie , tak na szoferkę trafiłem strasznie skasztanioną . Od wewnątrz jest cała pozalewana glutami żywicy w miejscach gdzie są wyrzeźbione rowki , w które trzeba wkleić szyby . Będę to wydrapywał jakimiś pilnikami i innymi cudakami , ale jest niefajnie . Nie wspomnę że była połamana i progi były mi wylatały co pod drzwiami są . Ale cos się wymyśli . A jaki on jest wielkościowo? cyknij fotkę z "odnośnikiem"jakimkolwiek Proszę bardzo : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi