M.A.V. Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Przybrał kształtów chociaż wydawało mi się że większy będzie ...na szoferkę trafiłem strasznie skasztanioną.... Jakby wszystko było cacy to by nudno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 To jest 1:35? Wygląda na trochę mały, zwłaszcza szoferka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 Czy ja wiem czy taki mały, farba ma średnicę prawie 6cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 szkoda że nie w 1:144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Jest go troszkę!kolorek jaki w końcu?żółty czy błękitny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 No to rzeczywiście dosyć mały, nigdy nie miałem Mr.Colorów, patrzyłem na fotki z netu, zrobione na 1cmx1cm macie do cięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2016 Heloł . Taka sytuacja : Klece traktóra codzień po trochu , ale niewiele przybywa . Wężyki powklejane nie są , ano nasunięte tylko na końcówki , więc odstają dziwnie , tak samo jak siłowniki . Nie mniej jednak zbliżam się krokiem dużym do malowania .Jeszcze trochę drucików i muszę ogarnąć szoferkę , która jest nielicho skasztaniona . Zwyczajowo dużo fotogramów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 CACUSZKO! przed malowaniem wygląda 5 razy lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 CACUSZKO! przed malowaniem wygląda 5 razy lepiej. Zgadzam się z przedpiszczą. Nie maluj. Robi niesamowite wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 Heloł ewrybadym . Do końca konkursu: 2m 7d 00:18:25 Zatem zabrałem się za kolorowanie i położyłem kolorki bazowe traktorowi . Teraz czekam na kalki od Meliusów i będą łosze i inne jakieś świńskie wynalazki wymyślone przez złych ludzi . Zrobiłem kilka zdrapek na łornefekt , resztę zrobię później gąbką . Traktór oczywista że poukładany do zdjęcia w kupkę , bo póki co jest na razie rozbieralny na części pierwsze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 W obecnej chwili zderzak i koła wyglądają jak projekt 3D Fajnie to wygląda, choć podzielam zdanie, że niepomalowane i w częściach robiło lepsze wrażenie. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Kontrast na kołach świetnie wygląda. 100% aerograf???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Wziął i zrobił render 3D cwaniak A tak na poważnie - chylę czoła bo dobra robota ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Bardzo fajna jest ta nisza traktorowo-spychaczowa. Brakuje takiej "agro-eksperymentalnej" w lotnictwie, choć A-model próbował, ale zestawy niełatwe. Robota dobra, model w pewnością będzie świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 11 Lipca 2016 Autor Share Napisano 11 Lipca 2016 Dziękuję bardzo za komentarze ! Może Mikołaj czas na jakiegoś spychacza ? Do końca konkursu: 1m 20d 02:06:23 , więc każdego dnia wieczorem staram się coś porobić przy traktorku . Zacząłem po prostu fatygować "nieco" nadwozie . Złoszowałem traktora , poobijałem i w zasadzie niewiele juz zostało . Muszę oszklić szoferkę , wyposażyć w fajerkę i fikoły , umocować tablicę zegarów , powiększyć , dopasować drzwi i pomalować bo są za małe . Na nadwoziu pobawię się jeszcze jakimiś olejami może i rzucę na koła i podwozie pigmentami .Jakieś detale drobne przylepić , ogarnąć wężyki , poprawić uszczelki i będzie finito . Czas na fotogramy . Do ramy wkleiłem wcześniej pomalowany silnik i przekładnię , które połączyłem wałami : Silnik z bardziej bliska : Z dalsza : Z szoferką : I z maską z lepkami od Meliusów ( dziękuję Panie Kajetanie ) : I takie różne dookoła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Ale piękny brzydal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Jestem na TAK!!jakieś uszkodzenia mechaniczne części blaszano-metalowych i powłoki lakierniczej będą?bo nie wiem czy wiesz ale w PGR-ach to różnie bywało z trzeźwością traktorzystów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Bardzo ładnie wygląda model i jak zdjęcia. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Co tu dużo pisać, model jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Podoba się Może Mikołaj czas na jakiegoś spychacza ? Spychacza to może nie, ale wózki na kółkach to nawet zacząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Grzesiek, uwielbiam Twoje pojazdy !!!! Genialny realizm !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 A może takiego "kierowacza" wsadzisz do środka ? http://www.martola.com.pl/pl468/produkty61547/caterpillar_d7_civilian_operator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 28 Lipca 2016 Autor Share Napisano 28 Lipca 2016 Dziękuję , cieszę się , że traktór się podoba . Paweł - mam ludzika , byłby idealny do każdego traktora . Chciałem go już zainstalować przy stalińcu , ale nie mam skila żeby pomalować figurkę . Tymczasem uznałem , ze już wystarczy trzy miesiące pastwienia się nad tym modelikiem : I w grupce Pełna galeria tutaj : viewtopic.php?f=233&t=54830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi