piotr111 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 No problem . Proszę przysłać do mnie płytę DVD z kopertą zwrotną . Adres podam na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Convi Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Szczegółowość modelu jest taka, że zaczynam mieć coraz większe wątpliwości czy piotr111 buduje model na biurku czy czołg w skali 1:1 w garażu . Podziwiam i liczę, że dotrwam do finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Podbijam do dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie lepiej wrzucić to na jakiś serwer, niż wysyłać płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie lepiej wrzucić to na jakiś serwer, niż wysyłać płytę? Nie mam zamiaru być ściganym za łamanie praw autorskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 A to jeśli to nie są Twoje materiały, to zmienia to postać rzeczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Przekładnia napędu na wieżę zrobiona i dość mocno przerobiona względem oryginału . Podstawa : skrócona i obniżona , dorobione wzmocnienia od dołu , wycięty otwór ma środku , wycięty otwór na zgięciu z przodu i wywiercone cztery otworki . W przekładni : dorobiony kołnierz osłaniający obudowę elektryki , od dołu podcięte żeby był prześwit i dorobiona okrągła pokrywa zrobione od nowa wyjścia przewodów elektrycznych , dorobiona pokrywka z pięcioma mikroskopijnymi wkrętami na górze . Wymienione oraz dodane śruby tam gdzie ich nie było . Numer odlewu zrobiony z kalek Archera . I zrobione na gotowo z małymi wyciekami oleju . Nareszcie udało mi się zrobić zdjęcia bez przebarwień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Zaczyna to wyglądać rewelacyjnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Jestem od wrażeniem wygląda jak prawdziwy 1:1. Choć do końca te wycieki ze skrzyni mnie nie przekonują.Na poziomych powierzchniach jest ok lecz już na pionowych nie za bardzo, ale i tak podziwiam Twą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Mam w pudle kompletnego Tygrysa 1:16 z wydawnictwa Hachette. Nie znam się w ogóle na drugowojennej pancerce, więc Twój warsztat będzie kiedyś skarbnicą wiedzy. Brawo za efekty pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 . Choć do końca te wycieki ze skrzyni mnie nie przekonują.Na poziomych powierzchniach jest ok lecz już na pionowych nie za bardzo. Już wyjaśniam - jest to pojedyńczy element . Zacieki pionowe nie będą widoczne tak jak teraz , do wysokości otworów element będzie zasłonięty przez poprzeczkę . Dopiero po wklejeniu do wanny będzie wykańczany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Wałek kardana przenoszący napęd na wieżę zrobiony od podstaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Przekładnia przykręcona na swoim miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Piękne i jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Dorobione wszystko co białe plus 34 śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Trochę przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 kalki czy pędzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Piknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 kalki czy pędzel? Kalki Archer + AFV . Piknie jest Dzięki bardzo i z wzajemnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Pomału do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Pomału ale z jaką klasą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Przecież nie można non stop pisać, że jest dobrze... Także teraz się będę odzywał, jak mi się coś nie będzie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Pomału ale z jaką klasą! Staram się żeby było jak najlepiej . Przecież nie można non stop pisać, że jest dobrze... Także teraz się będę odzywał, jak mi się coś nie będzie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Jakbym oryginał widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi