LordDisneyland Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Dziękuję za cynk ;) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 6 Kwietnia 2018 Share Napisano 6 Kwietnia 2018 Dzięki bardzo miłemu gestowi kolegi Micz stałem się posiadaczem kolejnych maleńkich myśliwców. A mówią, że od przybytku głowa nie boli Bardzo dziękuję Micz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 6 Kwietnia 2018 Share Napisano 6 Kwietnia 2018 Spoko, na pewno zrobisz z nich malutkie arcydzieła, będę kibicował zwłaszcza przy Harriera'ch bo wypraski nawet niezłe mają. Pozdrawiam, MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 "Co się dzieje? No o co chodzi? Przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być…” https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/lot-swietuje-niepodleglosc-zobaczcie-jak-wyglada-specjalne-malowanie-zdjecia-3771.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Czerwca 2018 Share Napisano 10 Czerwca 2018 "Co się dzieje? No o co chodzi? Przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być…”https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/lot-swietuje-niepodleglosc-zobaczcie-jak-wyglada-specjalne-malowanie-zdjecia-3771.html A wyszło jak zwykle. Słabe to malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Września 2018 Share Napisano 14 Września 2018 Nie mogłem się powstrzymać - zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Dłubię sobię wieczorami dalsze mikro-fightery i aktualnie powstają F-22 i F-16. Jakoś wcześniej nie zdawałem sobie sprawy, że F-16 jest taki mały. O ile oczywiście modelik ten trzyma wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Jakiej firmy masz F-22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Trumpeter Tak jak myślałem. Miałem ten model wygląda jakby był przeskalowany z siedem dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 A F-16 to Revell? Coś nie tak jest tam ze spasowaniem dziobu że tyle szpachli widać? Jakie malowanie do niego planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 A F-16 to Revell? Coś nie tak jest tam ze spasowaniem dziobu że tyle szpachli widać? Jakie malowanie do niego planujesz? Ten F-16 to Revell i faktycznie spasowanie jest kiepskie, rzeźbię przy nim żeby jako-tako wyglądał. Malowanie będzie pudełkowe - okolicznościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 A to składniki mojego aktualnego 'projekciku' A fightery chwilowo czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 A to składniki mojego aktualnego 'projekciku' A fightery chwilowo czekają no to będzie gruboooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 no to będzie gruboooo ale tylko jeśli chodzi o grubość modelu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 no to będzie gruboooo ale tylko jeśli chodzi o grubość modelu chyba albo o wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 31 Października 2018 Share Napisano 31 Października 2018 Extra projekt się zapowiada A ta blaszka to jest szablon do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 2 Listopada 2018 Share Napisano 2 Listopada 2018 Tak, blaszki to szablon do malowania. Jednak aktualnie projekt jest zawieszony - kalkomanie okazały się bardzo delikatne i podczas układania pomarszczyły się i chwilowo nie mam ochoty zamawiać drugiego kompletu i znowu się z nimi użerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Listopada 2018 Share Napisano 2 Listopada 2018 Chciałem napisać, że przymierzam się do tej elitarnej skali, ale zapomniałem że już jeden model do mnie leci Takie dwa pytanka: czy są w tej skali jakieś figurki pilotów? Takich siedzących, do kokpitów lecących samolotów. I czy miał ktoś może w rękach Mi-24 Zvezdy? Teoretycznie powinien być lepszy niż starsze Revelle i Dragony, ale kto ich tam wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 6 Listopada 2018 Share Napisano 6 Listopada 2018 Takie dwa pytanka: czy są w tej skali jakieś figurki pilotów? Takich siedzących, do kokpitów lecących samolotów. Są: https://heroesmodels.it/category-product/resin/?filter_scale=1-144 https://heroesmodels.it/shop/resin/1144-moder-pilots-seated-pose-2/ https://heroesmodels.it/shop/resin/1144-modern-pilots-seated-pose-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 6 Listopada 2018 Share Napisano 6 Listopada 2018 O, idealne, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 6 Listopada 2018 Share Napisano 6 Listopada 2018 Jeśli będziesz zamawiał puść mi proszę PW. Może zrobimy wspólne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 UWAGA Zapowiedzi Eduarda w 1/144: Firma Eduard postanowiła wrócić do wydawania zestawów w skali 1/144, ale tym razem nie w podwójnych pakietach Dual Combo, ale jako modele pakowane pojedynczo w foliowe woreczki. Oprócz wznowienia swoich własnych modeli odświeżono linię przez zakup wyprasek od jednego z japońskich producentów (prawdopodobnie firmy Platz) i wydane zostaną w edycji limitowanej. Do sprzedaży trafią od końca I połowy tego roku. Focke-Wulf Fw 190D — Limited Edition — II połowa 2019 Grumman F6F Hellcat — Limited Edition — II połowa 2019 Republic P-47D Thunderbolt — Limited Edition — II połowa 2019 Douglas A-4E/F Skyhawk — Limited Edition — II połowa 2019 Lockheed F-104G Starfighter — Limited Edition — II połowa 2019 Vought F-8E Crusader — Limited Edition — II połowa 2019 Crusadera już od dawna nie można było nabyć w normalnym obiegu. To naprawdę świetna wiadomość! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 5 Stycznia 2019 Share Napisano 5 Stycznia 2019 6 godzin temu, net_sailor napisał: Focke-Wulf Fw 190D — Limited Edition — II połowa 2019 Grumman F6F Hellcat — Limited Edition — II połowa 2019 Republic P-47D Thunderbolt — Limited Edition — II połowa 2019 I to jest dobra WIADOMOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 W sklepie Moje Hobby pojawiły się modele Eastern Express Dziwi mnie tylko różnica cenowa między Berievem Be-12 z Eastern Express (205,99 zł) i A-Model (65,59 zł). Ramki są identyczne, blaszki też - więc taka cena za pudełko z ładniejszym box-artem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi