slee Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Witam Moj najnowszy model - MiG-31BM z AMK. Warsztat mozna obejzec tutaj - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=54618. Ciezko bylo poprawnie obfotografowac model, bo to straszny kloc i nie miescil mi sie w kadrze, no ale jakos dalem rade. Podczas sesji ulamalem po raz kolejny rurke pitota, nie zwracajcie na to uwagi, jak ja znajde to dokleje ;) Zapraszam do obejzenia i komentowania. I kilka fotek na czarnym tle: Edytowane 2 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 - i tyle jeśli chodzi o komentarz No i na osłony dysz pomysłu nie znalazłeś, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Świetny model, pisałem już w warsztacie. Malowanie i weathering bardzo mi się podoba. Z dysz jedynie można by wyciągnąć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 W Warsztacie oznaczyłeś wersję B, w Galerii BM, jak na zmodernizowanego to wygląda jak lokomotywa ;) Podoba się i takiego sobie na pewno sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Fakt... Całość wręcz śliczna! te dysza tak delikatnie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Model fantastyczny w mojej opinii jest to jeden z najlepszych modeli jakie widziałem ostatnimi czasy w kwestii dysz faktycznie można by popracować nad nimi natomiast reszta wygląda w mojej opinii świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 W Warsztacie oznaczyłeś wersję B, w Galerii BM, jak na zmodernizowanego to wygląda jak lokomotywa ;) Pierwotnie mial byc B z numerem bocznym 73, w trakcie prac zmienila mi sie koncepcja i powstal BS "niebieska 16". W tytule walnalem blad, ma byc MiG-31BS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 W Warsztacie oznaczyłeś wersję B, w Galerii BM, jak na zmodernizowanego to wygląda jak lokomotywa ;) Pierwotnie mial byc B z numerem bocznym 73, w trakcie prac zmienila mi sie koncepcja i powstal BS "niebieska 16". W tytule walnalem blad, ma byc MiG-31BS. A to lokomotywa jak najbardziej zasadna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Nie moje klimaty, ale i tak zaparło mi dech. Super! PS. Dysz nie będę krytykować, nie umiałbym zrobić lepszych. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Brawo! Piękny MiGuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Model ładny, ale brudzenie nie podoba mi się. Zacieki wyglądają na roztarte, a to powinny być smugi. Wiem że to drobiazg ale wali mnie to po oczach i jakoś nienaturalnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Bardzo ładny miguś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Piękny, bardzo realistyczny malunek. Tylko dysze takie trochę nijakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 Dziekuje za pozytywne komentaze. Faktycznie dysze takie sobie, przekonaliscie mnie zeby jeszcze z nimi popracowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Bardzo ładnie pomalowany model. Lubię taki styl. Fotki bardzo ostre, czytelne - tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Podoba mi się. Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Super praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi