slee Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Witam Moj najnowszy model - MiG-31BM z AMK. Warsztat mozna obejzec tutaj - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=54618. Ciezko bylo poprawnie obfotografowac model, bo to straszny kloc i nie miescil mi sie w kadrze, no ale jakos dalem rade. Podczas sesji ulamalem po raz kolejny rurke pitota, nie zwracajcie na to uwagi, jak ja znajde to dokleje ;) Zapraszam do obejzenia i komentowania. I kilka fotek na czarnym tle: Edytowane 2 Września 2016 przez Gość Cytuj
Mikele Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 - i tyle jeśli chodzi o komentarz No i na osłony dysz pomysłu nie znalazłeś, tak? Cytuj
karambolis8 Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Świetny model, pisałem już w warsztacie. Malowanie i weathering bardzo mi się podoba. Z dysz jedynie można by wyciągnąć więcej Cytuj
tompac Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 W Warsztacie oznaczyłeś wersję B, w Galerii BM, jak na zmodernizowanego to wygląda jak lokomotywa ;) Podoba się i takiego sobie na pewno sprawię Cytuj
jonathan Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Fakt... Całość wręcz śliczna! te dysza tak delikatnie jeszcze... Cytuj
KRL Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Model fantastyczny w mojej opinii jest to jeden z najlepszych modeli jakie widziałem ostatnimi czasy w kwestii dysz faktycznie można by popracować nad nimi natomiast reszta wygląda w mojej opinii świetnie. Cytuj
slee Napisano 2 Września 2016 Autor Napisano 2 Września 2016 W Warsztacie oznaczyłeś wersję B, w Galerii BM, jak na zmodernizowanego to wygląda jak lokomotywa ;) Pierwotnie mial byc B z numerem bocznym 73, w trakcie prac zmienila mi sie koncepcja i powstal BS "niebieska 16". W tytule walnalem blad, ma byc MiG-31BS. Cytuj
tompac Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 W Warsztacie oznaczyłeś wersję B, w Galerii BM, jak na zmodernizowanego to wygląda jak lokomotywa ;) Pierwotnie mial byc B z numerem bocznym 73, w trakcie prac zmienila mi sie koncepcja i powstal BS "niebieska 16". W tytule walnalem blad, ma byc MiG-31BS. A to lokomotywa jak najbardziej zasadna ;) Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Nie moje klimaty, ale i tak zaparło mi dech. Super! PS. Dysz nie będę krytykować, nie umiałbym zrobić lepszych. Pozdrawiam Hubert Cytuj
Solo Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Model ładny, ale brudzenie nie podoba mi się. Zacieki wyglądają na roztarte, a to powinny być smugi. Wiem że to drobiazg ale wali mnie to po oczach i jakoś nienaturalnie wyglada. Cytuj
spiton Napisano 2 Września 2016 Napisano 2 Września 2016 Piękny, bardzo realistyczny malunek. Tylko dysze takie trochę nijakie. Cytuj
slee Napisano 3 Września 2016 Autor Napisano 3 Września 2016 Dziekuje za pozytywne komentaze. Faktycznie dysze takie sobie, przekonaliscie mnie zeby jeszcze z nimi popracowac ;) Cytuj
pedzelek Napisano 6 Września 2016 Napisano 6 Września 2016 Bardzo ładnie pomalowany model. Lubię taki styl. Fotki bardzo ostre, czytelne - tak trzymać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi