jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Witam. Modelu Mi 26 Halo w skali 1:72 produkcji Zvezdy. Przyznam że mocno go spracowałem. Teraz po pewnym czasie zrobił bym to trochę inaczej. Model prosto z pudła - dodałem tylko w wirniku kilka przewodów i pogłębiłem linie podziału. Pomimo skali 1:72 model ma ok 60cm długości. Malowanie w/g schematu producenta. Model znalazł nowego właściciela w Dubaju Oglądajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Też ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Czarnobyl style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Fajne te Twoje wiatraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Kawał kloca... chyba "załadowany" bo trochę mu się przysiadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Kawał porządnej roboty. Bardzo podoba mi się twój styl malowania. Maszyny wyglądają na "zmęczone życiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Dziękuję za komentarze - kurz, brud i wypłowiała farba bardzo mi się podobają - dlatego ciężko mi jest zrobić model w wersji muzealnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Dziękuję za komentarze - kurz, brud i wypłowiała farba bardzo mi się podobają - dlatego ciężko mi jest zrobić model w wersji muzealnej Hehe to słabo Ci idzie, bo np. połowa eksponatów w Muzeum Lotnictwa wygląda podobnie do Twoich śmigłowców PS. Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Dziękuję za komentarze - kurz, brud i wypłowiała farba bardzo mi się podobają - dlatego ciężko mi jest zrobić model w wersji muzealnej Hehe to słabo Ci idzie, bo np. połowa eksponatów w Muzeum Lotnictwa wygląda podobnie do Twoich śmigłowców PS. Bardzo mi się podoba! Źle napisałem - chodziło mi bardziej o stan prosto z fabryki A z tym muzeum to masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Konkretny modeliki super wykonanie mam go i czeka sobie w magazynku z mi 2,mi 8,mi 24,mi 28, ka 29 i ka 50 Mam pytanie czym robisz takie przybrudzenia kurz itp.?? ja dopiero zaczynam i brudzenie to dla mnie czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 11 Października 2016 Autor Share Napisano 11 Października 2016 Brudze modele olejami dla plastyków i pigmentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Bardzo fajny. Podoba mi się malowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Kawał modelu, robi pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 super pomalowany !!! Piekny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Ładny, aczkolwiek te matowe szyby jakoś do mnie nie przemawiają. Szkoda też że go nie pootwierałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 a mi sie nie podoba, bo zdjec nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi