bazylms Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 To teraz jak mu łosz zrobisz to już całkiem cacy bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Wyszło rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Marca 2017 Autor Share Napisano 29 Marca 2017 Podziękował Towarzysze, podziekował. Pułkownik wynagrodził dział exprymentaly stoczni dodatkowym przydziałem kaszanki. Koncepcja wydaje się być słuszną i poszło lepiej niz w U-boocie, więc ogólnie progres jest Jakiś nowoczesny pływak by się nadał jeszcze lepiej, duże płaskie powierzchnie lubiOM takie zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) No i złoszowane. To ostatnie fotki przed dłuższą przerwą, wyschnąć musi, urlop na wyjeździe, no i na rzyg mnie już ciągnie od tego lepienia No i ostatnie w stylu: mam zjebistOM drzewienną pÓłkEM i co mi zrobicie WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 PKP. Te drewniane cóś to jak malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Nic specjalnego, jakaś drewnopodobna baza I łosz od miga ramireza troche pomaźglane pędzlem dla zróżnicowania odcienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) ŚwiENta świENta i po śFiENtaH W końcu Pułkownik doczekał się uzupełnień w sprzęcie, materiale amunicji itp, itd Pan złomek na podstawie: Sarkofag też dowieźli, nawet nie trza było czarnobylskiego pożyczać Ciapek z ZofjiOM wykazali się altruizmem i poświęcili się dla JEDYNIE SŁUSZNEJ SPRAWY... No i na koniec przyszedł ciENRZki kaliber. Mój biedny stary chińczyk zdrowo oberwał w bojach ostatnich kilku lat, trzyma sie głównie na taśmie teflonowej W sumie ten tu najbardziej to by się przydał przy tym, co już skończyłem, ale co sie odwlecze to nie uciecze Tera bojcy bENdom nacierać na froncie olejowym przez jakis czas... WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 No to pojechałeś po bandzie! Taki sprzęt to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Daj no jakiś namiar na tego sarkofaKa. Może bym se takiego sprawił i przez jakiś czas CZymał tam mojego ostatnJego czołgutka dopóki nowy by się nie pojawił. A przy okazji ile za takie dziendziolstwo funciaków sobie wołają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 SarkofaKi to ja sobie z Polszy woRZEM. Ten konkretnie 65 peelenów mnie kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Łoj, to kiepsko. Pewno wysyłka będzie dwa razy tyle. Trzeba coś na miejscu szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 To akurat pół biedy, gorzej że dostaniesz kruszonkę a nie sarkoFaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Tys prowda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 SarkofaKi to ja sobie z Polszy woRZEM. Ten konkretnie 65 peelenów mnie kosztował. A któż ów cÓd architektury wyrzezał jeśli można wiedzieć? Potrzebuję ze 2-3 sarkoFaki zamówić... BTW - ładne drzewienko na pomoście. Malowane czy ścięte? Przybrudzisz jeszcze jakoś kolorowe akcenty (biały numerek i czerwoną kartkę)? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 SarkoFaKi robi Acrylex z Gdyni na Łużyckiej. Drzewienko malowane Mareczku, a do brudzenia/rzdzewienia/syfienia tego bENdem sie brał dzis wieczorem PS: do blaszki nawet jeszcze nie usiadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 no, no... Gała - z takim sprzętem to teraz będziesz siał postrach. Rozumiem że Pułkownik już osobiście zrobił przegląd a wrogom ludu na sam widok zwieracze puściły PS: dzięki za namiary sarkofagistów, szkoda że to drugi koniec kraju bo ofertę na stronce mają prefesjonalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Gdzie tam, wyjąłem z pudełka, obśliniłem i schowałem. Na razie olejuję nadbudówki i resztę śmiecia. Na pierwsze fuknięcie nim prewnie przyjdzie trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) No dobra wyświniłem, ustawiłem sobie na pokładzie i zrobiłem fotki. Tera Pułkownik musi zagonić naziolstwo do produkcji pozostałych narzędzi terroru. Będzie tera trza wyciągnąć mikroskop Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Będzie tera trza wyciągnąć mikroskop ... chyba raczej mikroszkop. Widzę że muszę poszukać następny medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Pięknie wygląda Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 A czamu ta przednią harmata takie biała, z kolorkiem nie trafiłeś czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 A taka miałem koncepcję żeby uzbrojenie troche odstawało, rufowe wieże też są trochę jaśniejsze od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Zacne, ciekawy pomysł z tym uzbrojeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Te deseczki BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi