Skocz do zawartości

Faszystowski Złom TrzydziestydziewiONty ;) - 1/350 [Dragon]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Podziękował Towarzysze, podziekował. Pułkownik wynagrodził dział exprymentaly stoczni dodatkowym przydziałem kaszanki. Koncepcja wydaje się być słuszną i poszło lepiej niz w U-boocie, więc ogólnie progres jest Jakiś nowoczesny pływak by się nadał jeszcze lepiej, duże płaskie powierzchnie lubiOM takie zabawy.

Napisano (edytowane)

No i złoszowane. To ostatnie fotki przed dłuższą przerwą, wyschnąć musi, urlop na wyjeździe, no i na rzyg mnie już ciągnie od tego lepienia

88_zps1adhgzct.jpg~original

87_zpsbdxm4wg9.jpg~original

89_zps8qoambsx.jpg~original

90_zpspflbz6tf.jpg~original

91_zpsfxolr09j.jpg~original

92_zps3a9f8uy9.jpg~original

93_zps3jlgbj1v.jpg~original

94_zpsj3x8qfwo.jpg~original

95_zpswamthu0e.jpg~original

96_zpsetvjhdei.jpg~original

97_zpszlxxvolc.jpg~original

98_zpsuaxomxup.jpg~original

99_zpsokj4t1et.jpg~original

100_zpsdtzcsezy.jpg~original

101_zpsfvimothi.jpg~original

No i ostatnie w stylu: mam zjebistOM drzewienną pÓłkEM i co mi zrobicie

102_zpsnsyswgfh.jpg~original

WIELKIE JOŁ

Edytowane przez Gość
Napisano

Nic specjalnego, jakaś drewnopodobna baza I łosz od miga ramireza troche pomaźglane pędzlem dla zróżnicowania odcienia.

• 3 weeks later...
Napisano (edytowane)

ŚwiENta świENta i po śFiENtaH

W końcu Pułkownik doczekał się uzupełnień w sprzęcie, materiale amunicji itp, itd

Pan złomek na podstawie:

103_zpstdzrfu9m.jpg~original

104_zps7khekexf.jpg~original

Sarkofag też dowieźli, nawet nie trza było czarnobylskiego pożyczać

105_zpsnvkjzho7.jpg~original

Ciapek z ZofjiOM wykazali się altruizmem i poświęcili się dla JEDYNIE SŁUSZNEJ SPRAWY...

106_zpspicjns1h.jpg~original

No i na koniec przyszedł ciENRZki kaliber. Mój biedny stary chińczyk zdrowo oberwał w bojach ostatnich kilku lat, trzyma sie głównie na taśmie teflonowej W sumie ten tu najbardziej to by się przydał przy tym, co już skończyłem, ale co sie odwlecze to nie uciecze

nabytki15_zps5h1pefvu.jpg~original

nabytki16_zpsa9tjy3dj.jpg~original

Tera bojcy bENdom nacierać na froncie olejowym przez jakis czas...

WIELKIE JOŁ

Edytowane przez Gość
Napisano

Daj no jakiś namiar na tego sarkofaKa. Może bym se takiego sprawił i przez jakiś czas CZymał tam mojego ostatnJego czołgutka dopóki nowy by się nie pojawił. A przy okazji ile za takie dziendziolstwo funciaków sobie wołają?

Napisano
SarkofaKi to ja sobie z Polszy woRZEM. Ten konkretnie 65 peelenów mnie kosztował.

A któż ów cÓd architektury wyrzezał jeśli można wiedzieć? Potrzebuję ze 2-3 sarkoFaki zamówić...

BTW - ładne drzewienko na pomoście. Malowane czy ścięte? Przybrudzisz jeszcze jakoś kolorowe akcenty (biały numerek i czerwoną kartkę)?

Pozdrawiam, Marek

Napisano

SarkoFaKi robi Acrylex z Gdyni na Łużyckiej. Drzewienko malowane Mareczku, a do brudzenia/rzdzewienia/syfienia tego bENdem sie brał dzis wieczorem

PS: do blaszki nawet jeszcze nie usiadłem

Napisano

no, no... Gała - z takim sprzętem to teraz będziesz siał postrach.

Rozumiem że Pułkownik już osobiście zrobił przegląd a wrogom ludu na sam widok zwieracze puściły

PS: dzięki za namiary sarkofagistów, szkoda że to drugi koniec kraju bo ofertę na stronce mają prefesjonalną

Napisano

Gdzie tam, wyjąłem z pudełka, obśliniłem i schowałem. Na razie olejuję nadbudówki i resztę śmiecia. Na pierwsze fuknięcie nim prewnie przyjdzie trochę poczekać

Napisano (edytowane)

No dobra wyświniłem, ustawiłem sobie na pokładzie i zrobiłem fotki. Tera Pułkownik musi zagonić naziolstwo do produkcji pozostałych narzędzi terroru.

107_zpssuzeajpk.jpg~original

108_zpshklpovyq.jpg~original

109_zps6j84k0pv.jpg~original

110_zps3styxuw9.jpg~original

111_zpsn41sck6h.jpg~original

112_zpsbzntr4mt.jpg~original

113_zpsufmj1iog.jpg~original

114_zpshb430myu.jpg~original

Będzie tera trza wyciągnąć mikroskop

Edytowane przez Gość
Napisano

A taka miałem koncepcję żeby uzbrojenie troche odstawało, rufowe wieże też są trochę jaśniejsze od reszty.