bazylms Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Fajnie wyglądają Zbliżenia. Trudno się zorientować jaki jest duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Czemu poręcze na kutrach pomalowałeś na kolor drewna? Przecież były metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2017 To mosiundz .Tak jakoś n.a. fotce dziwnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Nie mogę się napaczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 pięknie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Dzieki. Ciapek przerył się przez nazistowsie szeregi i wybrał aż 18 smiałków do załogi mojego wesołego pływającego złomowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Maluje i maluje tych nazistów........ Ciapek dziwkarz znowu polazł gdzieś na włóczęgę..... ciekawe po jakim czasie znajdzie się tym razem...... no i na koniec patrzta co znaczy 30 lat wzrostu na sterydach...... NISZCZYCIEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Zacząłeś dziabać Dantona? A gdzie nowy wONtek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 A co się stało temu złomu, że taki za foliOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 Na mostku... ... i żeby mnie sie żaden z was, koty zafajdane, nie ważył tykać działka.... ... no i wtedy Helmut zamalował go w mordę, a ja poprawiłem tulipanem... ... hey cielencinky, dajcie jakiś telefon, za tydzień bENdziem na zad w mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Baaardzo ładnie prose pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 I takich figurantów- równych gości (choćby i z dojczlandów) to ja rozumiem, a nie jakichś płaskich sztywniaków bez wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Świetne te wilki morskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Masz cierpliwosc Wyglada imponujaco - bedzie magnesem w witrynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Zawodowo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Września 2017 Autor Share Napisano 7 Września 2017 Vielen danke dobre człowieki Póki co dołączył do reszty bandy na półce, resztę śmiecia dostanie, jak poCZmiSZCZ doniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Czy mnie siem wydajem, czy modelwork nie został zaszczycony galerią pierwszego delikwenta z lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Września 2017 Autor Share Napisano 7 Września 2017 Nie, nie został. To czysty karton, bez malowania, wiec nie ma prawa być tu galerii, jast na kartonworku gdzie jej miejsce http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=13759&start=370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 nie ma lipy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Nie trza było pisać że z papiera to galerie dać - połowa by się nie kapnęła. Obejrzałem go sobie i jest very nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Zawsze mogę wrzucić. Niech się NACZELNOŚĆ wypowie, fotki mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Mimo sympatii do epoki 1866-1918 moim ulubieńcem jest... HMS Ogórecznik (na tej paradzie chyba zabrakło adriatyckiego Brodway-boota... eeee w ogóle zabrakło u-bootów ) Co do nazisty to malowanie powala, jak z okładki magazynu modelarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Bo to jest tylko połowa mojej półeczki ee tam powala, następny zrobi się lepiej, to ledwo 8 statek co zmalowałem, zapominacie że ja początkujący jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 zapominacie że ja początkujący jestem Aż strach pomyśleć co będziesz wyprawiał jak nie będziesz początkujący... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi