Kamil K. Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć, Model wraz z podstawką gotowy. Dla przypomnienia - wóz z 79. Brygady Aeromobilnej: Do budowy modelu wykorzystałem zestaw Trumpetera i trochę dodatków: - DszK Zvezdy z lufką RB Model - skrzynki amunicyjne Voyagera - łuski Voyagera i Armorscale - Plandeka i opancerzenie robione od podstaw - okablowanie silnika i wnętrza - koła żywiczne Def Model - Butelki plastikowe Menga, jakieś skrzyneczki żywiczne i plastikowe, narzędzia Abera i trochę innych pierdółek. Zapraszam do oglądania. Moja wersja/interpretacja/jak zwał, tak zwał. Pozdrowienia! Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Pancerka i pochodne to nie mój klimat, ale UAZ naprawdę super. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Świetny. Po prostu rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2016 Witam. Model bardzo udany. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 To jest to, co lubię najbardziej - pojazd 4x4 na małej, skromnej podstawce. Do ideału brakuje mi jedynie jakiejś figurki. Ale to tylko moje widzimisię, jest i tak znakomicie Robisz kawał dobrej roboty z odtwarzaniem konkretnego pojazdu, po raz kolejny. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Poezja. Jak prawdziwny. Gratuluję super modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Mogłeś jeszcze dorobić tego gościa z flagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Dzięki wszystkim! Na figury nie mam weny, ani chęci. Choć nie ukrywam, że jakiś jeden Misza wpatrzony w silnik by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Rzadko do tego działu zaglądam ale dla takich modeli warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Warsztat - bardzo dobry, model - bardzo dobry, galeria - prima znaczy fotka Admina jak nic! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Jak prawdziwny. O to to właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Zdaję się zwiezda produkuję takiego figuranta do Dszk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Zvezda to produkuje ze czterech figurantów do DszK, ale to za dużo przeróbek, żeby ich upodobnić do dzisiejszych żołnierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Moje gratulacje! Świetny temat i wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2016 Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Super model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi