moralezz Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Prosto z pudła. Dołożone tylko wloty powietrza QB. Malowany Gunze i Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Znośny ten Prowler Italeri? Bardzo ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Naprawdę pięknie wyszedł, brudzenie mi się podoba nie przesadzone choć zdarzały się brudasy mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Super sie prezentuje. Ten zestaw to przepak Kinetica? Jak sie to skladalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Stycznia 2017 Pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 Super sie prezentuje. Ten zestaw to przepak Kinetica? Jak sie to skladalo? Znośny ten Prowler Italeri? Bardzo ładnie wyszedł. Dzięki. Tak - to przepak Kinetica. Skladalność znośna. Najgorsze są skrzydła. Przede wszystkim mają za gruby profil. Musiałem się sporo naskrobać żeby jako-tako to wyglądało. Tym bardziej, że wymyśliłem sobie otwarte hamulce aero (a miałem jeszcze robić pełną mechanizację)... Fatalnie spasowane przy łączeniu z kadłubem. To samo jeśli chce się zrobić wariant z rozłożonymi płatami - chyba dlatego z uporem maniaka instrukcja zaleca wykonanie do "parkowania". Koszmarne dysze - robiłem od podstaw: Dzielone owiewki też nie ułatwiały pracy. Z resztą nie było problemów. Świetne kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malkontent Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 A ten "dinks" przed kabiną zdaje się że to sonda do tankowania w locie to nie powinna być w pionowo? Bo mi się zdaje, że leci na prawą stronę. A model super. Pozazdrościć umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 No Marcinie, kolejna piękna maszyna... Ten "dinks" jak najbardziej jest pod dobrym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Faktycznie bardzo przyjemny dla oka model, malowanie bardzo mi się podoba, chyba widać delikatne zróżnicowanie powierzchni, co zawsze lubiłem. Fajnie też wyglądają przyciemnione owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2017 A ten "dinks" przed kabiną zdaje się że to sonda do tankowania w locie to nie powinna być w pionowo? Bo mi się zdaje, że leci na prawą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Świetna robota - gratulacje. Bardzo przyjemnie się go ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Świetnie wymalowany, gratulacje foty admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Świetnie wykonany model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Kalkomania na ogonie bardzo mi się podoba. Ogólnie za całość - BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 klasa ! przyciemnione owiewki wyglądają znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 1-wsza klasa, całość a owiewki rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Piękny model, świetne zdjęcia - nie ma dziwna że fotka Admina. Gratuluje warsztatu, modelu i wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi