slamacek Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada (edytowane) Na amazonie placisz raz i czekasz. Trzy - cztery dni, jeśli jest na stanie. Nie ma żadnych dodatkowych czy ukryyych opłat. Dostawa do drzwi. mudzilo mi się, więc w zeszłym miesiącu zamówiłem PS771. Przyszedł na trzeci dzien Edytowane 14 Listopada przez slamacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikS Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada 2 godziny temu, jachud3 napisał: PS-289 z wysyłką do Polski to jakieś 400PLN. Zalinkowałeś Mobiusa za 388, moim zdaniem warto dołożyć te 12zł Mobiusa na Amozanie też można ładnie ustrzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Trochę obok tematu. Wielokrotnie była mowa o zakupie Procona z japońskiego Amazona. Czy tak samo korzystnie można tam znaleźć aerografy Iwaty. Próbowałem parę razy i poległem. Może ktoś lepiej umie w tego Amazona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada To chyba zależy od tego czy Iwata ma swój oficjalny sklep na Amazonie JPN, bo GSI ma, stąd tanie Procony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada (edytowane) 8 godzin temu, pablok napisał: Bardziej nie chodzi o to tylko kwestia logistyczne wysyłka z zagranicy I ogólnie tego typu rzeczy opłaty celnej i ogólnie https://www.olx.pl/d/oferta/aerograf-procon-boy-ps-289-nowy-CID4042-ID17A2wM.html?reason=extended_search_no_results_spell_checker Myślę,że warto też rozważyć zakup lokalnie u nas coś. Przykład z brzegu.Na OLX pojawiają się ciekawe okazje.Ostatnio poszedł PS270 za niecałe 400 nówka. Edytowane 14 Listopada przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Czy widział ktoś z Was gdzieś sama żeńską końcówkę do szybkozłączki 1/8 cala? w sieci znajduję pełno kompletów, a żtej eńskiej końcówki z gwintem do przewodu za Chiny znaleźć nie mogę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Godzinę temu, slamacek napisał: Czy widział ktoś z Was gdzieś Nawet gdyby była, to ceną by się zapewne nie różniła od kompletu. Z punktu widzenia sprzedawcy to są groszowe sprawy, a klientów na komplet znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Tu nie chodzi o cenę, tylko końcówek męskich to pełno po szufladzie się wala, żeńskich tak z pięć by się przydało na już… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada 5 minut temu, slamacek napisał: Tu nie chodzi o cenę, tylko końcówek męskich to pełno po szufladzie się wala, żeńskich tak z pięć by się przydało na już… No to masz chyba nietypowe potrzeby. Końcówka żeńska to szybkozłączka, nie? Jest zwykle na stałe przykręcona do wężyka a męska do aero. Typowo to możemy mieć kilka aerografów, ale zwykle jeden, góra dwa wężyki. Chyba że chodzi o wyposażenie jakiejś modelarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Jest i trzecia opcja - duży warsztat, w którym używam aerografu w kilku miejscach. I każde wyjście wymaga żeńskiej końcówki, zebybwpiac aerograf. Można to zrobić na kilka sposobów, ale jeśli nie masz ochoty na przykręcanie za każdym razem aerografu do wężyka, potrzebujesz właśnie tej żeńskiej końcówki. Dołóż do tego kilka aerografow i szybkozłączki stają się niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada (edytowane) Kiedyś kupowałem na Allegro luzem, poszukam P.S. : @slamacek https://allegro.pl/produkt/szybkozlaczka-ludecke-esm-18-a-mini-gz-1-8-typ-21-dn-5-fd054193-fd8a-4989-8d57-e57d60350c45?srsltid=AfmBOooNMxeXCWLLvGZyBq6aZ36RgmYroo2Zr8P9SjuJBK8xgf6tJBlj&offerId=10161884392 Edytowane 18 Listopada przez jachud3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi