Flachenty Napisano 31 Maja 2017 Share Napisano 31 Maja 2017 Dziś efekty przyjemnej czterodniowej zabawy. Model to świeży wypust IBG. Generalnie to model bardzo przyjemny w lepieniu. Oczywiście parę rzeczy dopieściłem bo inaczej nie umiem ;) ale w zasadzie jest to mój pierwszy model z pudła Na pewno da się zrobić go lepiej, ale miało być szybko i bezstresowo co się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Widać że MOC jest z Tobą Jesteś pierwszy ! Model piękny wykonanie też ! Czym malowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Fajnie zobaczyć taki przedpremierowy pokaz. Model prezentuje się dobrze. Wykonany bez wodotrysków ale naprawdę miło się go ogląda. No i przede wszystkim wreszcie go mamy! Porządnego Karasia z plastiku!!! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Ładny. Nie masz żadnych krytycznych uwag? Składa się idealnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2017 Nie zauważyłem by coś sprawiało mi kłopot. W zasadzie jedyne co poprawiałem to okapotowanie silnika i śmigło, ale to drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Piękny on jest. Strasznie mnie te obrazki ucieszyły, dzięki za dobry początek dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 1 Czerwca 2017 Bardzo ładnie wyszedł. Podoba mi się twoje wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Jaka ładna ptaszyna Mnie się chyba "Karaś" podoba bardziej z klasycznym usterzeniem, ale to rzecz gustu Szkoda tylko, żeś Andrzeju nie pokazał inboxa. Ciekaw jestem wyprasek, model wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2017 Grzesiu, nic nie wrzucałem bo miało być "incoguto" ;) a inboxa masz np. tu viewtopic.php?f=66&t=58139 Mi akurat ten bardziej się podoba ale spokojnie, Karaś w wersji A czeka już na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 No i fajnie A nie meczysz się zbytnio w 72ce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2017 Dziwnie ale przyjemnie. To jest niewiele większe od Twojego czajniczka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Taki model prezentacyjny. Wygląda bardzo dobrze, i pokazuje klasę zestawu. Co mnie BARDZO cieszy. Brawo dla producenta !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Śmigło przes IByGy zepsute bo siem nie krenci HAŃBA! PS. Twój Karaś jest bardzo zachęcający do zakupu i spróbowania... Ale się boję bo przecież czołgutki każdy gupi malować potrafi, a samolot i to jeszcze POLSKI na pewno spierniczę jako początkujący sklejacz czołgutków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2017 Co prawda się nie kręci, ale możesz sobie przestawiać bo jest na wcisk Oj tam zaraz spierniczysz. Grunt żebyś dobrze się bawił przy lepieniu ;) Reszta jest mało istotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Tak patrzę... czy aby kaem strzelca nie powinien być zdwojony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Podoba się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Tak patrzę... czy aby kaem strzelca nie powinien być zdwojony? Raczej należy się zastanowić, czy tam w ogóle był kaem strzelca? Moim zdaniem samolot nie był uzbrojony, trudno na zdjęciach zauważyć kaem strzelca, chociaż nie mam pewności, czy przez cały czas swojej kariery był pozbawiony broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Tylko kalka uboga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Tylko kalka uboga. Samolot istniał w jednym egzemplarzu To jakie kalki by jeszcze ubogaciły zestaw Maszyna ślicznuda Kupię każdy model samolotu jaki IBG wyda Wreszcie ktoś pomyślał o Polskich modelarzach Hasło na dziś Polscy Modelarze sklejają Polskie modele I ponawiam pytanie Jakimi farbami malowane ? Ja chyba się zdecyduję na Hataka . Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2017 Farby to Bilmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 bardzo ładna zabawka politechniczna i suróweczka do bawienia sie w detalowanie w sumie to jest tylko jeden widzoczny babol- w tej wersji nie powinno byc slotów przy kadlubie na skrzydelku, trzeba by je opilować ale to przecież demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 bardzo ładna zabawka politechniczna i suróweczka do bawienia sie w detalowanie w sumie to jest tylko jeden widzoczny babol- w tej wersji nie powinno byc slotów przy kadlubie na skrzydelku, trzeba by je opilować ale to przecież demo A.Glass napiał, że P.42 to był przebudowany seryjny P.23A. Na zdjęciu trudno to wypatrzyć. Może zastosowanie nowego usterzenia usunęło problem, który był powodem zamontowania tych slotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi