abtb Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Witam, w dniu dzisiejszym dobrnąłem do końca budowy śmigłowca Mil Mi 10 Dziękuję wszystkim zaglądającym, podglądającym oraz udzielającym się na tym warsztacie za uwagi i dyskusje w "temacie" A zatem ZAMYKAM warsztat przedstawiając dwie fotki gotowego śmigłowca Smiglak zapakowany, jedziemy do Łasku Po powrocie być może galeria i najwyższa pora ruszyć warsztat Valianta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Gratulacje, jest moc! Będzie więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Very cacy Zastanawiałem się właśnie czy coś wrzucisz jeszcze przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Jak to "zamykam warsztat"! Przecież miał być z pojazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Gratuluję, wyszedł super śmiglak Czekam na galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Jeszcze pojazd musi być i dopiero można będzie zamknąć warsztat. A śmigłowiec wyszedł super. Powodzenia w Łasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Niesamowity, wspaniały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 czekałem na to, by go zobaczyć w pełnej krasie, i oto jest !!! SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Mi też się bardzo podoba....super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 No powiem ci ze chylę czoło fantastyczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 niezła kolekcja jestem pełen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Oglądany na żywca nabiera mocy !!! Gratuluję wyróżnienia w Łasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Oglądany na żywca nabiera mocy !!!Gratuluję wyróżnienia w Łasku Zgadzam się całkowicie ze stakor1. Jest moc w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Dziękuję wszystkim za słowa uznania. Kto był w Łasku ten miał okazję obejrzeć "śmiglaka" na żywo razem z "cargo" - BTR 60B z ICM (fotka do obejrzenia w "konkursy, spotkania - Łask") Czy będę robił jakiegoś pojazda na stałe? Zastanowię się. Koncepcja pewna jest. Temat do przemyślenia Umówmy się że na razie warsztat przymykam na czas odpoczynku od tego typu "materii" ( Co prawda bardzo mnie korci popełnić "10" w wersji czysto dźwigowej ) Jak pogoda dopisze ( i chęci) postaram się zrobić dziś galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Ja czekam na przylot do Mińska w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Tomek, ty tu nie kokietuj Moje zdanie znasz Gratuluje wyróżnienia. Grzes, a ty szykuj większy stół na wiatraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Ja czekam na przylot do Mińska w styczniu Jak śniegu nie nawieje to "10" będzie obowiązkowo ale sugeruję zajrzeć na konkurs jesienny i profilaktycznie potrzebne mi miejsce pomnożyć razy dwa a może i trzy Tomek, ty tu nie kokietuj Moje zdanie znasz Gratuluje wyróżnienia. Dziękuję, ale gdzież mi skromnemu sklejaczowi do "Miszcza tematu" A poza tym wyróżnienie za kolekcję "Radzieckie działa samobieżne" skłania mnie do uzupełnienia "tematu" o dwie brakujące sztuki coby do Mińska z pustymi rękoma nie przyjeżdżać Co do "6" zobowiązuje się do przeprowadzenia stosownych prac o których rozmawialiśmy żeby "10" nie stała samotnie na konkursach Ale na razie w kierunku już określonym. I tam też zapraszam na dalsze dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Dziękuję, ale gdzież mi skromnemu sklejaczowi do "Miszcza tematu" ...to żeś teraz pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 ...to żeś teraz pojechał Pojechał czy poleciał? Pamiętaj z czym masz się zjawić w Mińsku A jak nie przywieziesz to dopiero wtedy pojadę Z mównicy! Ale dość o tym: WARSZTAT PRZYMKNIĘTY NA CZAS OBECNOŚCI W TEMACIE SKRZYDLATYM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 abtb - jakbyś kiedyś chciał pokusić się o zrobienie wersji "dźwigowej" to jest już komplet blaszek z NH Detail (pierwsza część wyszła w wakacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Listopada 2018 Autor Share Napisano 30 Listopada 2018 4 godziny temu, M.A.V. napisał: jakbyś kiedyś chciał pokusić się o zrobienie wersji "dźwigowej" Kuszę się cały czas i coś czuję że na przyszłorocznym Łasku będzie trzeba odrobinę więcej miejsca na śmiglaki A blaszki Jak na razie uważam że "rękodzieło" jest znacznie ciekawsze i daje więcej satysfakcji niż lepienie blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi