bożo wpożo Napisano 2 Października 2017 Autor Share Napisano 2 Października 2017 Dziękuję za liczne komentarze . Zabrałem się za podwozie . Koła zestawowe zostały wymienione na koła zrobione przez Marcina Jankowskiego . Parę obrazków : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 ubergryfny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 (edytowane) Nawet oryginał się tak realistycznie nie umiał pobrudzić. Edytowane 3 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 A ja się tak nieśmiało zapytam A czy "zapasówka" nie powinna odbiegać brudzeniem od pozostałych opon? Bo na razie to wygląda tak jakby "jeździła" razem z innymi kółeczkami po gruncie No chyba że ten Ził to sportowa wersja BRDM-a, to wtedy to wszystko wyjaśnia A poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Października 2017 Autor Share Napisano 4 Października 2017 Jak się pogogluje , to są zdjęcia z czystszą zapasówką , jak również z bardziej złachaną niż te jeżdżące na bieżąco . Mogę tylko zgadywać , ale przypuszczam , że zdarzały się przypadki , że koło zapasowe było używane i to nierzadko . Niemniej będę je nieco przecierać dla odróżnienia przed finałem po bieżniku i od strony od której nie zasłaniać będzie kiper . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Października 2017 Autor Share Napisano 13 Października 2017 Pomału zblizam się do finiszu . Teraz szyby , lusterka , wycieraczki , lampki z przodu i posklejanie ścian szoferki w całość . Dużo fotek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Byłoby miło gdybyś wrzucał zdjęcia ciut odchudzone - 4,5 MB/zdjęcie to dość sporo przy tej liczbie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Ził bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Naprawdę ładny, choć brakuje mi przetarć do gołej stali na pace (w końcu to wywrotka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Byłoby miło gdybyś wrzucał zdjęcia ciut odchudzone - 4,5 MB/zdjęcie to dość sporo przy tej liczbie zdjęć. Zgadzam się luckyLuke. Zdjęcia bardzo powoli się ładują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 Naprawdę ładny, choć brakuje mi przetarć do gołej stali na pace (w końcu to wywrotka) Wiesz , miedzy innymi dno ma delikatnie wtarty proszek stalowy od Ushiego , czego aparat nie chce zbyt chwycić . Natomiast jeżeli chodzi żebym wysrebrzył srebrną pactrą to nie i gołej stali mi wcale nie brakuje : Takich kiprów jest całe otomoto jak się wrzuci wywrotki .... Byłoby miło gdybyś A jak ? Wklejam link na "forumowy" bezpośrednio jaki daje mi Igmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Byłoby miło gdybyś A jak ? Wklejam link na "forumowy" bezpośrednio jaki daje mi Igmur To "odchudź" fotkę zanim ją wrzucisz na Imgur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Byłoby miło gdybyś A jak ? Wklejam link na "forumowy" bezpośrednio jaki daje mi Igmur To "odchudź" fotkę zanim ją wrzucisz na Imgur. Ja do edycji zdjęć używam darmowego PhotoScape. Przy zmianie rozdzielczości zdjęcia, zmienia się też jego wielkość. Zostaje przy tym zdjęcie oryginalne. I te zmienione zdjęcie ładuję do Imgura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 …Byłoby miło gdybyś wrzucał zdjęcia ciut odchudzone - 4' date='5 MB/zdjęcie to dość sporo przy tej liczbie zdjęć.[/quote']A jak ? Wklejam link na "forumowy" bezpośrednio jaki daje mi Igmur Medium — Large — Huge — Czy takie rozwiązanie jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 bożo - sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać.... taką fotę przypadkiem znalazłem : (budowa kijowskiego metra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 [*] Ostatnio przeglądałem "Głos Pomorza" z 1975r i znalazłem taki nagłówek: "Skradziono wywrotkę ZiL z budowy Portu Północnego" I proszę, znalazła się Przez tyle lat stała u Boża w stodole Niezłe "kwiatki" nam tu kolega prezentuje Proszę pokazywać prace własne a nie zdjęcia prawdziwych pojazdów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Dziękuję wszystkim za komentarze , chyba udało mi się też zmniejszyć zdjęcia , wiecej fotek w gelerii : viewtopic.php?f=257&t=59802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Zajebisty jest Ridżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Śliczny. Jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Nie chce być prorokiem, ale coś mi to na pierwsze miejsce wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Nie chce być prorokiem, ale coś mi to na pierwsze miejsce wygląda.I tu muszę przyznać rację chociaż moim zdaniem będzie wyrównana walka z kolegą jakub476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Października 2017 Share Napisano 28 Października 2017 Wygląda na to, że w tej klasie jest już pozamiatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonieja Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Jest piękny, It's beautiful! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi