Super_Hans Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 Teraz każdą linie możesz zamaskowac i zrobić washa Żartuje oczywiscie.. Będzie piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 (edytowane) Ty gała potrafisz robić fajne modele, ale lubisz wpadać w schematyzm, który pozbawia realizmu. No bo czemu niby każdy duży panel pokładu jest jasny na środku ...??? Jak byś się zastanowił nad mechaniką powstawania takich przejaśnień, to byś pewnie doszedł do wniosku, że są one związane z bieganiem załogi. I wtedy okazałoby się, że załoga nie ma interesu w bieganiu po środku każdego panelu..,-)Pisze to, żeby Ciebie zainspirować. Edytowane 24 Maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Maja 2018 Autor Share Napisano 24 Maja 2018 Przecież to nie ma mieć nic wspólnego z realizmem. To jest tylko podcieniowane dla efektu WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Maja 2018 Share Napisano 24 Maja 2018 Ja bym powiedział, że Gała jest prekursorem impresjonizmu modelarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Maja 2018 Autor Share Napisano 24 Maja 2018 Nie to żebym miał takie aspiracje, ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Maja 2018 Autor Share Napisano 26 Maja 2018 Aaa i widzę że przgapiłem małe conico. Nic tam na pokładzie nie maskowałem, te taśmy malowałem pyndzlem z rENki. Dajcie spokój, jakbym jeszcze to miał maskować to naprawdę musiałbym sobie otworzyc fabryke Tamijuni na podwórku Moja legendarna flaszka zawiodła mnei wczoraj i zostanie rytualnie wySZCZelona w kosmos Muszę sobie wyszukac jakieś nowe laboratorium farbiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 O jak z rONsi to ja poproszę o Zooom na te listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 Pozazdrościć rąsi.. Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Maja 2018 Autor Share Napisano 28 Maja 2018 Panire Krzysztofie, proszę bardzo, dorzuciłem szpilkę dla skalowej orjentacji: są pewnie tacy co daliby radę lepiej, ale tragedii nie ma, a ja nigdy nie lubiłem pYNdzla Szarość będzie coś w ten deseń: FAZA I i II Faza III ZaczOŁem lepienie taśmy, co by powtUŻyć to na kadłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2018 Share Napisano 30 Maja 2018 Nie wiem jak żeś to tym pYNdzlem robił, ale czysta robota. Ja bym ubabrał wszystko dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Maja 2018 Autor Share Napisano 30 Maja 2018 Suchym pYNdzlem Krzychu suchym Straszliwego mam lenia ostatnio, to pewnie przez ładną pogodę... no ale na dniach znowy bedEM kirasy malował tym razem na szaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2018 Share Napisano 30 Maja 2018 A to widzisz, suchym... To faktycznie może się udać zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2018 No dobra to ja tySZ zapodam jakieś małe conieco. Kirasy we fazie pierwszej: Deko ciemne, bo zapomniałem ręcznie ustawić czÓłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Tu cieniowanie nieco inne, czy będzie jak na dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2018 Wszystko to samo, ino kolor będzie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2018 Hajlajt zrobiony, tera wracamy do drugiego typu kafli, ale to już tylko 2 i ćwierć pasa, więc będzie HyRZo Wychodzi na to że nawet udało mi się trafić górnymi kawałkami płyt w dolne... w większości przypadkUF Heil Poincaré Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 6 Czerwca 2018 Share Napisano 6 Czerwca 2018 z fascynacją oglądam te prace kafelkowe - kawał solidnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2018 Trochę to monotonna robota, ale wyrabia warsztat. +20 do skilla i +50 do cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 7 Czerwca 2018 Share Napisano 7 Czerwca 2018 i + 100 do ostrości widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2018 Share Napisano 7 Czerwca 2018 Kojarzy mi się z panelem komunikacyjnym z filmu "Bliskie spotkania trzeciego stopnia". Tylko tam więcej kolorów było. Szscun za malunek I cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Czerwca 2018 Share Napisano 7 Czerwca 2018 Zastanawiam się nad malowaniem pokoju i tutaj pytanie do Ciebie, ile czasu zajmie Ci pomalowane ściany o wymiarach 3 x 2,6 m w tej skali kafli? A tak na poważnie bardzo fajnie to wygląda, naprawdę oryginalnie i bardzo jestem ciekaw efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2018 Dzięki, a kto nie jest ciekawy ? Więcej tego samego, nie mam w sumie nic do napisania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 ciekaw jestem , jak to będzie wyglądało po położeniu wszystkich warstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 ciekaw jestem , jak to będzie wyglądało po położeniu wszystkich warstw juz 17 strone czekam i czekam , znowu nie będzie sensu niczego na konkursy wozić bo zwycięzca własnie sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 znowu nie będzie sensu niczego na konkursy wozić bo zwycięzca własnie sie robi Eeetam, to zależy od tego co akurat lubią sędziowie - jedni wolą żagle a inni szachownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi