Szydercza Gała Napisano 26 Lutego 2018 Autor Share Napisano 26 Lutego 2018 Kafelki sie kafelkują Była przerwa, ale tera bojcy znUF nacierajOM. A jak tam Cesarewicz, nasz francusko-ruski brzydalowy braciszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Cesarewicz, na chwilę obecną trwa tłumienie strajków stoczniowców. A na poważnie to zimno, cimno, robić się nie chce, weny brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lutego 2018 Autor Share Napisano 27 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 Pułkownik przyciskał ostatnio trochę roboli, ale jakoś nie było chętnych do zrobienia fotek, bo wszyscy z aparatami w okolicy doku, zostali profilaktycznie roSZCZelani. Z resztą wogóle jakoś ostatnio nie chce mi się robić fotek, pewnie dlatego że w sumie nie ma czemu, tylko kafelków przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Dużo jeszcze masz tego kafelkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Tęsknimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Podziwiam wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Marca 2018 Autor Share Napisano 9 Marca 2018 Tęsknimy.... weź bo jeszcze uwierzę A została cała reszta kadłuba, na dnie sie nie skończy, a i pokład kryty gumoleonem nieco te kafelki przypomina więc trochę się jeszcze nakafelkuję Eee tam wytrwałość, to dobra odmóżdżająca robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 Masz mega samozaparcie, ale efekt bedzie tez niezly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Marca 2018 Autor Share Napisano 13 Marca 2018 W kwestii zdrowa psychicznego, to dla mnie zdecydowanie już za późno, ktoś mnie nawet kiedyś tu napisał że jestem psychopatą W sumie wiele sie nie pomylił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 psychopata nie przyznałby że nim jest, więc cały czar prysł ;) nie rozczulajcie się nad kafelkami bo jeszcze fugowanie zostało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 psychopata nie przyznałby że nim jest, więc cały czar prysł ;)nie rozczulajcie się nad kafelkami bo jeszcze fugowanie zostało :P O własnie !! Chcemy fugowania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Jedenaście stron wONtku a tu jeszcze kadłub nie zaczENty farbą właściwOM. Trzeba będzie Pułkownikowi Mitrofanowowi zameldować o zbyt wolnym tempie prac w stoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Marca 2018 Autor Share Napisano 15 Marca 2018 A co pali się gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Marca 2018 Autor Share Napisano 16 Marca 2018 Nie będę przecież wrzucał fotek po wymalowaniu każdego pasa z osobna, w sumie to i tak za dużo ich wrzuciłem na bezdurno. Następne pewnie jak juz wymaluje całe dno. Zostały jeszcze 2 pasy z i zanurzona część pancerza, ale on bedzie malowany inaczej.... pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Wicher ostatnio mnie tu we wONtku hula Bez fotek, ale dzieje się, zara już dla odmiany bENdEM malował brązowe kafle OUFkowOM krechOM zaznaczona jest granica zielonego, także ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 To już możesz jako fuchę kible kafelkować. Bardzo ciekawym efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Rozumiem, że to kamo mające zamaskować wszystkie babole, krowie żebra i braki w warsztacie? Jak tak to udało ci się w 100% :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Ciiicho nie wszyscy muszOM wiedzieć że jak coś jest fikuśnie zmalowane to znaczy że tFUrca nie ma warsztatu i braki w REDUKCYJNOŚCI zakrywa farbOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2018 JEZUSMARIAKONIECFORUMA To wrzucem żeby ruch był i Czesiek mógł spać. Faza pierwsza pancerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Ja nie wiem co się tu dzieje, ale te kiego zastoju to w okrętach dawno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2018 Temat Fazy III zbliża się wielkimi krokami, tak więc przeprowadziłem test zrewidowanej kolory bazowej Ta nowa (u góry) bardziej przypomina zieleń SZFaJnfurckOM , już niedługo, coooraz bliiżej Może kiedyś ta flaszka teSZ stanie się LEGENDARNA jak okulary Muńka Staszczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Za cierpliwosc mozna cie podziwiac !!! wyglada bardzo fajnie - efekt koncowy zwali totalnie z nog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Ciekawe czy go skończysz zanim ja zacznę nastEMpny Dzialaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Ale ja jÓSZ wielokrotnie mówiłem, że mnie sę nigdzie nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi