ewpiga Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Klasyczny EWPIGA. Znakomita praca. I w dodatku z tych "całych" a nie "kupek złomu " ,-)) Brawo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Moje zdanie: MISTRZOSTWO ŚWIATA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Cudo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Co ja zwykły sklejasz mam napisać? Brawo mistrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Moje zdanie: MISTRZOSTWO ŚWIATA !!! Dokladnie tak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk92 Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 sztos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Wow!!!!! Napisałbym więcej ale ....WOW!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brader Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Piękna praca, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Cytując klasyka: "trza umić". Po prostu - KOSMOSSSS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 CZAD admin - dawać na główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Lubię Twoje prace. Masz swój styl. Po 5 Twoich modelach obojętnie jaki byś już nie zrobił to mogę powiedzieć, że znam wszystkie. Brakuje mi w nich czegoś nowego.. świeżego. Czegoś takiego jak wielki skorpion, którego widziałem na jakiś forum. Skończyłeś go tak na marginesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Dla mnie model roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMGie Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Mistrz destrukcji, ładna kompozycja i brawurowe malowanie. CZAD admin - dawać na główną popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Brak słów aby opis efekt twojej pracy. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Zbuduj jakiegoś rozpirzonego Rosomaka z Afganistanu... Jest sporo inspiracji w sieci..! Praca prima sort..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Nic dodać, nic ująć! MISTRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 Zbuduj jakiegoś rozpirzonego Rosomaka z Afganistanu... Rosomaka? tylko w całości ..Brakuje mi w nich czegoś nowego.. świeżego... W tego typu pracach raczej nie wprowadzisz innowacyjności..poza innym typem rozbitego pojazdu.…naprzykład..Autoblinda. Jak masz jakieś pomysły chętnie wykorzystam. Skorpion jeszcze nieskończony. Leży na półce i czeka w kolejce na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Ochów i Achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Praca rewelacyjna! Też chciałbym tak potrafić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi