shadowmare Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 Witam. Nowa Czajka od ICMu przekonwertowana na wersję wczesną, co wiązało się z koniecznością dorobienia kołpaka oraz przeniesienia wydechu z osłony silnika na kadłub. Co do składności modelu - jest bardzo dobrze, z małym minusem czyli nadlewkami oraz większym, w postaci przejścia skrzydło kadłub, które trzeba zaszpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 Imponujący kamuflaż i piękny model, gratuluję. Warto go sklejać? Jak oceniasz jakość modelu? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 Kamuflaż robi wrażenie Czajka bardzo ładna. Nie podoba mi się syf na felgach kół. I dlaczego jedna bomba jest srebrna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 Bardzo mi się podoba, ale musisz mi napisac o co chodzi z tym ominiętym prostokątem z boku kadłuba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2018 Imponujący kamuflaż i piękny model, gratuluję. Warto go sklejać? Jak oceniasz jakość modelu?Pozdrawiam Krzysiek Dziękuję. Warto bo model jest tani, i dosyć prosty do złożenia. Można wymienić silnik bo jest brzydki, praktycznie jakość jak w 1:72 no i wnęki podwozia są puste a była tam kratownica kadłuba, czego nie dorabiałem.Kamuflaż robi wrażenie Czajka bardzo ładna. Nie podoba mi się syf na felgach kół. I dlaczego jedna bomba jest srebrna?Felgi są w zielonym kamo może dlatego wydają się dziwne, poza tym psiknąłem szarym z aero i dodałem pigment Tamki. Bombka to taka moja inwencja, farba się zdarła do gołego metalu od przenoszenia Bardzo mi się podoba, ale musisz mi napisac o co chodzi z tym ominiętym prostokątem z boku kadłuba ??Dzięki, nie wiem dlaczego, na zdjęciu tak jest. Może mechanik jak malował, podpierał tam drabinę, bo kamo najpewniej było malowane już na lotnisku polowym. Z fabryki wyszedł srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 No, no , kamuflaż oddałeś rewelacyjnie. Co do tego prostokąta, to obawiam, że że to odblask słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Genialna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Przepiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2018 Dzięki bardzo! Na czeskim forum, dostałem sugestię, że metalowe części były jasno szare a nie srebrne więc psiknąłem dzisiaj te miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Czerwca 2018 Share Napisano 27 Czerwca 2018 Pięknie zrobiony model brzydkiego samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 30 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2018 Dzięki Marku. Mi tam się zawsze podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 30 Czerwca 2018 Share Napisano 30 Czerwca 2018 Świetnie oddałeś te wężyki. Brawo Ty! Dzięki Marku. Mi tam się zawsze podobał Marek tylko żartuje. Przecież WSZYSCY wiedzą, że to przepiękny samolocik był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 malowanie świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Świetny model, świetne zdjęcia, ogląda się z przyjemnością! tylko patrzeć jak Administracja wrzuci na tytułową. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 1 Lipca 2018 Autor Share Napisano 1 Lipca 2018 Marek tylko żartuje. Przecież WSZYSCY wiedzą, że to przepiękny samolocik był.Dzięki MIRO! Piękny tak ale czy przepiękny to nie wiem, jest jeszcze Gladiator, CR-42 - mocna konkurencja malowanie świetne Dzięki!Świetny model, świetne zdjęcia, ogląda się z przyjemnością! tylko patrzeć jak Administracja wrzuci na tytułową. Gratuluję. Dzięki Gerd za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Piękny tak ale czy przepiękny to nie wiem, jest jeszcze Gladiator, CR-42 - mocna konkurencja No niestety, żaden nie przypomina Mustanga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1971 Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 Rewelacja, bardzo fajny model i fajna skala.Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 Pięknie wyszedł, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 14 Lipca 2018 Autor Share Napisano 14 Lipca 2018 No niestety, żaden nie przypomina Mustanga. Chodziło oczywiście o dwupłaty, Mustang to inna liga ;) Rewelacja, bardzo fajny model i fajna skala.Pozdrawiam Jacek.Dziękuję! Pięknie wyszedł, brawo. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 17 Lipca 2018 Share Napisano 17 Lipca 2018 Dzięki MIRO! Piękny tak ale czy przepiękny to nie wiem, jest jeszcze Gladiator, CR-42 - mocna konkurencja To prawda. Ale, jeżeli chcesz je robić w 1/32 to chyba tylko żywiczne Silver Wingsy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi