Matthew Napisano 3 Września 2018 Napisano 3 Września 2018 Model świetny, super wyeksploatowany - z wyczuciem i bez przesadyzmu. Technicznie rewelka. Gratulacje! ;-) Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Września 2018 Super Moderator Napisano 4 Września 2018 Model pierwsza klasa. Tylko jedno mi nie pasuje, pojazd uwalony a gaśnica lśni. Lekko ją pigmentani potraktuj i będzie ok. Cytuj
danielodziem Napisano 4 Września 2018 Autor Napisano 4 Września 2018 Model pierwsza klasa. Tylko jedno mi nie pasuje, pojazd uwalony a gaśnica lśni. Lekko ją pigmentani potraktuj i będzie ok. I tu masz rację...Dzieki za uwagę Cytuj
Markuz Napisano 4 Września 2018 Napisano 4 Września 2018 Świetny model. Podstawkę jakąś planujesz? Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 4 Września 2018 Napisano 4 Września 2018 Model świetny ale chyba poleciałeś matem po całości. Może chociaż szperacz i światła na dachu przeleć glossem bo dziwnie teraz wyglądają. Cytuj
enten Napisano 4 Września 2018 Napisano 4 Września 2018 Przemku, a jak są brudne/zakurzone też są błyszczące? Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 4 Września 2018 Napisano 4 Września 2018 Przemku, a jak są brudne/zakurzone też są błyszczące?Nie, nie są błyszczące - tylko te nie wyglądają na zakurzone ale na matowe. Lusterka chyba też nie są zakurzone? A są matowe. ;-) Cytuj
Pires Napisano 5 Września 2018 Napisano 5 Września 2018 a ja, w opozycji do reszty uważam, że pojazd czasu pokoju nigdy tak mocno podrdzewiały, wybrudzony itp. nie jest. Rozumiem Shermana z okresu walk, gdzie nikt nie dbał o wygląd, ale w czasie pokoju ? Może w kilkudniowym okresie poligonu, ale (niech się wypowiedzą ci, co byli w wojsku) w jednostkach czasu pokoju szmata w łapę , ropa i czyszczenie, miał być błysk. W ogóle uważam, że weathering w szerokim znaczeniu tego pojęcia jest już sztuką dla sztuki i każdy brudzi jak popadnie, często w ogóle bez powołania na materiał faktograficzny (i w pancerce i, niestety, w lotnictwie). Niektórzy oczywiście potrafią znaleźć "złoty środek", ale są nieliczni. Cytuj
danielodziem Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Napisano 16 Stycznia 2019 Czysty. Brudny. Ukurzony... ?Dwa razy wyróżniony. 1 Cytuj
makinen Napisano 16 Stycznia 2019 Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Efektowny, ale raczej jako egzemplarz z Oddziału Muzeum WP- Warszawa Sadyba. Nie zmienia to faktu, że technicznie fajnie zrobiony. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez makinen Cytuj
Rack Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 Świetna robota . Szczególnie podoba mnie się plandeka na pace, super . Cytuj
danielodziem Napisano 4 Lutego 2019 Autor Napisano 4 Lutego 2019 Wyróżniony Rafałki II KONKURS MODELI PLASTIKOWYCH I KARTONOWYCH W BORKACH Cytuj
imek46 Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Danielu widziałem go na żywo w Borkach. Jeśli chodzi o mnie to jest efektownie zrobiony . Moje gratulacje . Cytuj
danielodziem Napisano 9 Lutego 2019 Autor Napisano 9 Lutego 2019 Danielu widziałem go na żywo w Borkach. Jeśli chodzi o mnie to jest efektownie zrobiony . Moje gratulacje . Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi