danielodziem Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Pojazd w skali 1/35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Model świetny, super wyeksploatowany - z wyczuciem i bez przesadyzmu. Technicznie rewelka. Gratulacje! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Elegancki, taki jak powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Września 2018 Super Moderator Share Napisano 4 Września 2018 Model pierwsza klasa. Tylko jedno mi nie pasuje, pojazd uwalony a gaśnica lśni. Lekko ją pigmentani potraktuj i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Września 2018 Autor Share Napisano 4 Września 2018 Model pierwsza klasa. Tylko jedno mi nie pasuje, pojazd uwalony a gaśnica lśni. Lekko ją pigmentani potraktuj i będzie ok. I tu masz rację...Dzieki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Świetny model. Podstawkę jakąś planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 fajny az sie o podstawke prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Model świetny ale chyba poleciałeś matem po całości. Może chociaż szperacz i światła na dachu przeleć glossem bo dziwnie teraz wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Przemku, a jak są brudne/zakurzone też są błyszczące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Przemku, a jak są brudne/zakurzone też są błyszczące?Nie, nie są błyszczące - tylko te nie wyglądają na zakurzone ale na matowe. Lusterka chyba też nie są zakurzone? A są matowe. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Przemku, masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 a ja, w opozycji do reszty uważam, że pojazd czasu pokoju nigdy tak mocno podrdzewiały, wybrudzony itp. nie jest. Rozumiem Shermana z okresu walk, gdzie nikt nie dbał o wygląd, ale w czasie pokoju ? Może w kilkudniowym okresie poligonu, ale (niech się wypowiedzą ci, co byli w wojsku) w jednostkach czasu pokoju szmata w łapę , ropa i czyszczenie, miał być błysk. W ogóle uważam, że weathering w szerokim znaczeniu tego pojęcia jest już sztuką dla sztuki i każdy brudzi jak popadnie, często w ogóle bez powołania na materiał faktograficzny (i w pancerce i, niestety, w lotnictwie). Niektórzy oczywiście potrafią znaleźć "złoty środek", ale są nieliczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2019 Czysty. Brudny. Ukurzony... ?Dwa razy wyróżniony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Efektowny, ale raczej jako egzemplarz z Oddziału Muzeum WP- Warszawa Sadyba. Nie zmienia to faktu, że technicznie fajnie zrobiony. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Lutego 2019 Share Napisano 1 Lutego 2019 Klawy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Lutego 2019 Share Napisano 1 Lutego 2019 Świetna robota . Szczególnie podoba mnie się plandeka na pace, super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Lutego 2019 Autor Share Napisano 4 Lutego 2019 Wyróżniony Rafałki II KONKURS MODELI PLASTIKOWYCH I KARTONOWYCH W BORKACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Danielu widziałem go na żywo w Borkach. Jeśli chodzi o mnie to jest efektownie zrobiony . Moje gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Lutego 2019 Autor Share Napisano 9 Lutego 2019 Danielu widziałem go na żywo w Borkach. Jeśli chodzi o mnie to jest efektownie zrobiony . Moje gratulacje . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi