shadowmare Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) Witam, Corsaira skleiłem już kawałek czasu temu ale straszył trochę na półce więc postanowiłem go doprowadzić do akceptowalnego stanu. Został zmyty i przemalowany. Oznaczenia od masek, użyłem kalek tylko do napisów eksploatacyjnych i zestrzeleń/nazwy własnej. Sam model bardzo fajny ale trzeba usztywnić połączenie między centropłatem a skrzydłami, Tamka rozwiązała to dosyć słabo przy rozłożonych skrzydłach. Fotki zjadły mi zadrapki, w rzeczywistości jest ich więcej. Na dole fotka przed zmywaniem i z kolegą też z 7 z Pacyfiku Edytowane 15 Marca 2020 przez shadowmare 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 Patrz pan, co to trochę farby może z modelem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 Na co dzień w ogóle nie oglądam lotnictwa, ale ten model to majstersztyk! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Cacy jak ta lala , podoba się i to mocno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Listopada 2018 Share Napisano 17 Listopada 2018 Uff... dech zapiera. Bardzo się podoba. Udzielasz korepetycji? To się zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 19 Listopada 2018 Autor Share Napisano 19 Listopada 2018 Dzięki Panowie! W dniu 17.11.2018 o 18:41, marek d napisał: Uff... dech zapiera. Bardzo się podoba. Udzielasz korepetycji? To się zgłoszę. Bez przesady Marku, ot zwykłe, powolne farbowanie części plastikowych :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 No łapie za serduszko, łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) Jest tylko jedna rzecz, która mi się w tym modelu średnio podoba - idealnie równy zaciek z wlewu paliwa (czy co oni tam lali) na czubku kadłuba. Poza tym świetny model, który bardzo cieszy me oko. Edytowane 21 Listopada 2018 przez joles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 21 Listopada 2018 Autor Share Napisano 21 Listopada 2018 Dzięki wam! 9 godzin temu, joles napisał: Jest tylko jedna rzecz, która mi się w tym modelu średnio podoba - idealnie równy zaciek z wlewu paliwa (czy co oni tam lali) na czubku kadłuba. Poza tym świetny model, który bardzo cieszy me oko. Dzięki. Specjalnie się nie doktoryzowałem z tego zacieku ale w realu bywało chyba podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Bardzo ładny.Wpada w oko.W stosunku do Hellcat'a jak to mówią dzień do nocy. Tak z ciekawości czysto technicznie,,wszystkie brudzenia wykonane aero czy wykorzystane inne techniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 22 Listopada 2018 Autor Share Napisano 22 Listopada 2018 Dzięki. Tak, brudzenia z aero. Oprócz tego tylko czarny wash do zalania linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Piekny !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Model kapitalny a takie pytanie.... Czym malowałeś, jakich kolorów użyłeś? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Rewelacja! Świetnie zaaplikowane farbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 15 Marca 2020 Autor Share Napisano 15 Marca 2020 Dzięki Chłopaki. W dniu 14.03.2020 o 14:50, MichalZ napisał: Model kapitalny a takie pytanie.... Czym malowałeś, jakich kolorów użyłeś? Pozdrawiam. Aerografem Farbki Tamki mieszane. Teraz użyłbym Hataki. Dodałem nową fotę z pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Marca 2020 Share Napisano 17 Marca 2020 Mój ulubiony samolot . Pięknie wygląda. Świetnie się prezentuje matowy, bo chyba większość była półmat/ lekki połysk. Pierwszy raz widzę Korsarza w takim niebieskawym odcieniu, ale prima sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi