shadowmare Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 (edited) Witam, Corsaira skleiłem już kawałek czasu temu ale straszył trochę na półce więc postanowiłem go doprowadzić do akceptowalnego stanu. Został zmyty i przemalowany. Oznaczenia od masek, użyłem kalek tylko do napisów eksploatacyjnych i zestrzeleń/nazwy własnej. Sam model bardzo fajny ale trzeba usztywnić połączenie między centropłatem a skrzydłami, Tamka rozwiązała to dosyć słabo przy rozłożonych skrzydłach. Fotki zjadły mi zadrapki, w rzeczywistości jest ich więcej. Na dole fotka przed zmywaniem i z kolegą też z 7 z Pacyfiku Edited March 15, 2020 by shadowmare 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRO Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Patrz pan, co to trochę farby może z modelem zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Na co dzień w ogóle nie oglądam lotnictwa, ale ten model to majstersztyk! Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Cacy jak ta lala , podoba się i to mocno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Uff... dech zapiera. Bardzo się podoba. Udzielasz korepetycji? To się zgłoszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted November 19, 2018 Author Share Posted November 19, 2018 Dzięki Panowie! W dniu 17.11.2018 o 18:41, marek d napisał: Uff... dech zapiera. Bardzo się podoba. Udzielasz korepetycji? To się zgłoszę. Bez przesady Marku, ot zwykłe, powolne farbowanie części plastikowych :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 No łapie za serduszko, łapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Świetny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joles Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 (edited) Jest tylko jedna rzecz, która mi się w tym modelu średnio podoba - idealnie równy zaciek z wlewu paliwa (czy co oni tam lali) na czubku kadłuba. Poza tym świetny model, który bardzo cieszy me oko. Edited November 21, 2018 by joles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted November 21, 2018 Author Share Posted November 21, 2018 Dzięki wam! 9 godzin temu, joles napisał: Jest tylko jedna rzecz, która mi się w tym modelu średnio podoba - idealnie równy zaciek z wlewu paliwa (czy co oni tam lali) na czubku kadłuba. Poza tym świetny model, który bardzo cieszy me oko. Dzięki. Specjalnie się nie doktoryzowałem z tego zacieku ale w realu bywało chyba podobnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbigi10000 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Bardzo ładny.Wpada w oko.W stosunku do Hellcat'a jak to mówią dzień do nocy. Tak z ciekawości czysto technicznie,,wszystkie brudzenia wykonane aero czy wykorzystane inne techniki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted November 22, 2018 Author Share Posted November 22, 2018 Dzięki. Tak, brudzenia z aero. Oprócz tego tylko czarny wash do zalania linii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 Piekny !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Model kapitalny a takie pytanie.... Czym malowałeś, jakich kolorów użyłeś? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Rewelacja! Świetnie zaaplikowane farbki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted March 15, 2020 Author Share Posted March 15, 2020 Dzięki Chłopaki. W dniu 14.03.2020 o 14:50, MichalZ napisał: Model kapitalny a takie pytanie.... Czym malowałeś, jakich kolorów użyłeś? Pozdrawiam. Aerografem Farbki Tamki mieszane. Teraz użyłbym Hataki. Dodałem nową fotę z pilotem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Mój ulubiony samolot . Pięknie wygląda. Świetnie się prezentuje matowy, bo chyba większość była półmat/ lekki połysk. Pierwszy raz widzę Korsarza w takim niebieskawym odcieniu, ale prima sort! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts