Bengal Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2020 Pomalowałem na biało w końcu nity zaczyna widać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2020 pora na maskowanie pierwszego koloru, linie są proste, więc powinno się udać za pierwszym razem i pomalowałem pierwsze części DSG : nie wiem czy to odpowiedni kolor, jakoś on mi się nie widzi w porównaniu do : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2020 Udało mi się go pomalować chyba nie jest najgorzej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 29 Czerwca 2020 Share Napisano 29 Czerwca 2020 Ależ to kolos... widzę że wiele pracy Cię kosztował jak do tej pory. Powolutku ale do przodu Bartku, świetna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Malowanie wygląda całkiem fajnie wygląda. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 jest moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2020 tia a teraz kalki i się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 Podoba mi się Twoja praca nad tym modelem. A tak z ciekawości, to co to jest ta podstawka, służy też do poziomowania i symetrii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Lipca 2020 Autor Share Napisano 1 Lipca 2020 56 minut temu, sianko napisał: Podoba mi się Twoja praca nad tym modelem. A tak z ciekawości, to co to jest ta podstawka, służy też do poziomowania i symetrii? dzięki, ale nic nadzwyczajnego ot zwykły malutki samolocik co do podstawki to proszę bardzo : strona producenta podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 Ok. Dzięki i powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Lipca 2020 Autor Share Napisano 2 Lipca 2020 (edytowane) Siema 50/50 jest dobrze ale potrzebuje waszej pomocy/opinii po kolei : złożyłem, pomalowałem lakierem i zacząłem kłaść kalki, delikatne fajne żadnych do nich zastrzeżeń , wyszło tak : \ nry WR966/GT/205 musiałem rozcinać:D bo były na jednym dużym filtrze \ i zaczął się problem jak lewa strona wyszła spoko to na prawej były "przeszkody" w miejscach kalek były wypustki/wybrzuszenia i kalki tak ładnie nie siadły ; i co teraz maczać maczałem już w softerze neo od mr.hobby ( insygnie ponad 24h) GT dopiero pare h no nic niech się moczy, ja biore się za wnęki - pytanie, w paru zdjęciach modeli widziałem, że malowali wnęki na zielony/ciemno zielony ale nie mogę namierzyć żadnych zdjęć z takim kolorem, są inne np.: Edytowane 2 Lipca 2020 przez Bengal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 3 Lipca 2020 Share Napisano 3 Lipca 2020 Siema 50/50 jest dobrze ale potrzebuje waszej pomocy/opinii i zaczął się problem jak lewa strona wyszła spoko to na prawej były "przeszkody" w miejscach kalek były wypustki/wybrzuszenia i kalki tak ładnie nie siadły i co teraz maczać maczałem już w softerze neo od mr.hobby ( insygnie ponad 24h) GT dopiero pare h no nic niech się moczy, ja biore się za wnęki - Ĺadnie wyszlo malowanie. Co do kalek - preparatem bilmodela probowałeś? Żre dosc mocno Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Lipca 2020 Autor Share Napisano 3 Lipca 2020 13 minut temu, sebastain napisał: Ĺadnie wyszlo malowanie. Co do kalek - preparatem bilmodela probowałeś? Żre dosc mocno Dzięki nie, używałem tylko softer od mr.hobby, zostawiłem na noc mocno mokro te kalki i jakoś wyglądają, najwyżej po lakierze będę je szlifował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Lipca 2020 Autor Share Napisano 4 Lipca 2020 hey, położyłem resztę kalek : pomalowałem wnęki klap oraz resztę drobiazgów teraz mogę zająć się podwoziem jeśli nie ma żadnego "ale" to jutro lakieruję spokojnego weekendu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Znakomicie wygląda. Świetna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Bardzo mi się podoba , świetną robotę robisz . Malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 cały czas nie ma wstydu jest zachwyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Lipca 2020 Autor Share Napisano 5 Lipca 2020 15 godzin temu, kapsel napisał: Znakomicie wygląda. Świetna robota Dzięki Leszku ! 15 godzin temu, podciech napisał: Bardzo mi się podoba , świetną robotę robisz . Malowanie . dziękuje i cieszę się, że się podoba 13 godzin temu, M.A.V. napisał: cały czas nie ma wstydu jest zachwyt ale wszystko przed nami znając mój talent wszystko jeszcze pomogę popsuć ale dziękuję @M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Lipca 2020 Autor Share Napisano 8 Lipca 2020 (edytowane) Bry i po washu: zdjęć nie wybielałem tym razem mogę powoli składać w całość i kończyć Edytowane 8 Lipca 2020 przez Bengal 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Lipca 2020 Autor Share Napisano 9 Lipca 2020 Dobry, to tak na zakończenie kariery modelarskiej wypada skończyć zaczęte projekty więc już końcóweczka Shackletona problemy : - jak mu zrobić zdjęcia w boxie jak on się nie mieści - gdzie go trzymać idę kończyć detale jakieś i może jednak pobawię olejami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 Dobry, to tak na zakończenie kariery modelarskiej wypada skończyć zaczęte projekty [...] Kolega sie nie poddaje. Dobrze idzie, fajnie się prezentuje. Co do miejsca to ja bym ponegocjował z żoną czy talerze w kredensie sa bardzo potrzebne i czy nie mozna ich gdzieś przenieśc Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 17 godzin temu, Bengal napisał: … to tak na zakończenie kariery modelarskiej … Jakieś nowe hobby? 17 godzin temu, Bengal napisał: … … Pytanie laika. Czemu na prawej burcie oznaczenie „146800cc” jest nierówne? 5 godzin temu, sebastain napisał: … ja bym ponegocjował z żoną czy talerze w kredensie są bardzo potrzebne i czy nie można ich gdzieś przenieść Zwłaszcza ruchem prawie jednostajnie przyśpieszonym na podłogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Lipca 2020 Autor Share Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, kjp_a_man napisał: Jakieś nowe hobby? Będę hodował ptaszniki 1 godzinę temu, kjp_a_man napisał: Pytanie laika. Czemu na prawej burcie oznaczenie „146800cc” jest nierówne? nie wyszło tak ładnie, tam jest malutka "wypustka" i kalka się zawinęła 1 godzinę temu, kjp_a_man napisał: Zwłaszcza ruchem prawie jednostajnie przyśpieszonym na podłogę. to odpada Edytowane 10 Lipca 2020 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 W dniu 13.06.2020 o 11:16, Bengal napisał: odgrzewam kolejnego kotlet odgrzany i gotowy zapraszam do galerri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi