jrminiatures Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Witajcie. Udało mi się zmontować drugiego Tigera do kompletu. Relacje z budowy prowadziłem tylko na moim, więc w razie czego zapraszam. facebook.com/jrminiature. Powiem tyle - umęczyły mnie te dwie sztuki. Oglądajcie. kilka detali: i fotka z bratem :) Pozdro! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Bardzo ładne ef-piątki, właśnie miąłem się brać w przerwie świątecznej za jeden z nich ale w tej sytuacji muszę zmienić pomysł na kamuflaż. Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 model z pewnością ładny. Mam jednak taką refleksje, ze autor, nie szuka realizmu tylko odpowiedniej konwencji, która byłaby atrakcyjna. Efektem takiego działania, jest stworzenie bardzo efektownego modelu, który jednak, nie stara się być prawdziwym samolotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 I chwała mu za to, bo model ma być efektowny, a niekoniecznie realistyczny. F-5 bardzo mi się podoba, ładnie pomalowany i w ogóle, ale... no właśnie małe "ale": na pierwszy rzut oka wygląda jak 48, a to przecież 32. No i jak na Twoje standardy, to nie jest to aż tak udany model jak poprzednie. Ale mimo tego - piękna robota. Kamuflaże moje ulubione, kto wie, może i ja kiedyś się skusze na jakiegoś F-5F w podobnych kolorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 5 minut temu, spiton napisał: model z pewnością ładny. Mam jednak taką refleksje, ze autor, nie szuka realizmu tylko odpowiedniej konwencji, która byłaby atrakcyjna. Efektem takiego działania, jest stworzenie bardzo efektownego modelu, który jednak, nie stara się być prawdziwym samolotem. Tak, zgadza się - nie szukam realizmu 1:1 - oczywiście oglądam zdjęcia oryginałów etc - ale finalnie kończę w/g mojej interpretacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Piękny samolot - szkoda, że nie latały z szachownicami. Oba modele wspaniałe, estetycznie i technicznie... wspaniałe. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Niebieski bardziej mi się podoba;) ale obydwa świetne i z przyjemnością się przyglądam szczegółom, analizując poszczególne elementy samolotu, etapów tworzenia modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Zdobywca Oscara za najlepszą rolę drugoplanową w TOP GUN ..! Uwielbiam tę maszynę... Zdecydowanie mój konik... więc musi się podobać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Oba F-5 bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Zacne, gratulacje i pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Śledziłem poczynania na fejsie. Bardzo dobra robota! Jakie plany na kolejny projekt? Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 20 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2018 Dziękuje za opinie. Teraz na warsztacie F/A 18 Hornet 1/48 Kinetic :) Będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiczbar Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 mega robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi