Super_Hans Napisano 6 Kwietnia 2019 Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Tratwy. "Denton raft" to się zdaje się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Bingo. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Powiem szczerze, dziwna sprawa z tymi tratwami. Bo poza wzmianką na tej stronie w warsztacie Hooda oraz w ofercie shapeways dla Hooda 1/200 nie znalazłem o nich więcej informacji. Niemniej jednak wygląda identycznie. Na zdjęciach Huntów, w tym polskich widać je dość często. HOOD: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Fajny patentos do zaginania tych blaszek, zapewne przychodzi razem z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) I u mnie coś się dzieje, pomalowałem pokład i przygotowałem burty pod kamuflaż. Wyszło mniej więcej to tak Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 48 minut temu, Bartosz.B napisał: Wyszło mniej więcej to tak No i wyszło mniej więcej bardzo fajnie. Teraz pryskaj popłuczynami. Żeby nie było jak u mnie i żeby się Gała nie czepiał, że zamalowałeś to w pipu, to daj na żywo relację.. będziemy krzyczeć że DOŚĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Bardzo ładnie Panowie działacie! Powiedziałbym nawet ze stanowczo zawyżacie poziom ! Muszę w końcu wziąć się do roboty, bo start miałem dobry, tylko jakoś ostatnio brakuje mi czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Spoko, sami swoi, więc nie musimy rygorystycznie się trzymać terminów. Rób swoje byle dobrze..... i schematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 chudyhunter - bardzo mi się podoba ta twoja woda ocean pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilut Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Witam kolegów. Zalegało w szafie to stwierdziłem, że też podłubię. Zgłaszam Krakowiaka. Nie planuję wielkiego rzeźbienia, dodam kilka blaszek, nowy maszt oraz z racji, że ma być to szybki i przyjemny model to wykonam go w poniższym kamuflażu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Fajnie że jeszcze ktoś się zdecydował na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Witaj w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 ZUCH!!!! Nie dość że kolejny Krakowiaczek, to jeszcze każdy w innym kamo. Mój FETYSZ właśnie zakończył etap kolorów bazowych i się zalakierował. Po świętach zacznęolejowe oszÓstFA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 @PilutPrzepiękne kamo ma Krakowiak w tej wersji. Pamiętaj by maksymalnie rozjaśnić oryginalne barwy. Ma być właśnie jak na tym zdjęciu! @Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) @Szydercza Gała Klasa! A pasa czarnego robisz? U Kujawiaka był gloss MRP i wydobycie płyt olejami i wash bulajów. Poziome - od taśmy pryskane i przetarte suchą ścierą. Pionowy podział płyt pędzlem z ręki. Teraz kadłub na dwa miesiące zniknie pod taśmą... Na deser najprzyjemniejsza część, czyli styranie toną rdzy, inwazją kosmicznych glonów i przetarć głębokich tak że kajuty będzie widać Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Ładne te wasze malunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilut Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Fajnie wyszły te linie podziału blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 W temacie łodzi. W zestawie IBG są dwie. Jest 25 ft motor cutter - czyli się takie coś: I "ta druga" , goła. Pytanie, czy ktoś ma jakieś zdjęcie tej drugiej łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 https://www.taubmansonline.com/LRNSHIPBOATS.htm takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 Whaler 27ft. Dzięki. Zdaje się że POW od flyhawka ma taką.. Motorowa 25ft jest nawet niezła. Ale przy tej wielorybnicza to IBG się nie popisalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Kadłub dostał kolorki powstałe z mieszanki tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Pięknie! Otwarcie przyznam że Twoja wersja nawet bardziej mi odpowiada niż tego barana Hansa. (Cwiczę samokrytykę. A co.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Noo, bardzo sympatyczna schematyczność. Nasza CESARSKOŚĆ jest z Ciebie zadowolona Bartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 23 Kwietnia 2019 Share Napisano 23 Kwietnia 2019 Z nudów pokolorowałem ponownie wodę, jak się nie podoba to spoko loko Mariuszowe kolory pędzą lecą do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi