Tomek Mroczkowski Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 Witam, W skrócie, model do perfekcyjnych może nie należy, ale zawieszenie jak dla mnie przekombinowane. Poza tym całkiem przyjemny, ładny detal. Do wszystkiego jest kupa dodatków, kupiłbym, szczerze! Ale poszło na dodatki do T-72 Poza tym zrobiłem parę błędów, jeden element posiałem (może wyrośnie drugi taki zestaw). Zapraszam do oglądania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 Widać, że pominąłeś zupełnie waloryzacje... Ale nadrobiłeś malowaniem i brudzeniem. Podoba mi się w ogólnym odbiorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 W dniu 23.01.2019 o 17:43, mandrivecs napisał: Widać, że pominąłeś zupełnie waloryzacje... Ale nadrobiłeś malowaniem i brudzeniem. Podoba mi się w ogólnym odbiorze... Chciałem chociaż lufę wymienić, nie wspominając i kołach czy chociażby kalkomaniach, ale niestety nie wystraczyło funduszy. Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Bez wnikania w szczegóły bardzo dobrze się prezentuje... Szkoda, że poza mną nikt się nie odezwał... Chyba współczesne krajowe klimaty nadal przegrywają z panteramu i tyrgysami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 A i mnie się ten Rosomak bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Jakby mój tak wyszedł to byłbym szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Bardzo ładny Rosiek. Też mi się marzy, choćby przez sentyment do 12 BZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Jeśli zadeklarowałeś go jako wersję EKONO to wyszedł bardzo ładnie. Proponowałbym jednak podmienić zdjęcia na z jasnym tłem. Na tych mało widać detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.J.89763 Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Bardzo ładny model Moim zdaniem trochę za wysoko ustawione zawieszenie (aczkolwiek w Rosomaku można je tak podnieść ) i za dużo tych wycieków na piastach kół. Rosomaki chyba aż tak nie ciekną . Mógłbyś jeszcze dorzucić antenę. Co nie zmienia faktu, że bardzo udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2019 Dzięki wszystkim za ożywienie tematu Co do zdjęć, i tak widzę że hosting je ucina niestety, tło tu nic nie zmieni. Wycieki z piasty to nie wycieki a takie mokre plamy bardziej, natomiast wysokość możliwe, że została źle ustawiona, aczkolwiek koła i tak są skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Brawo kolejny Rosomak !!!! Bardzo mi się podoba, ja też ze 100 razy przymierzałem/przymierzam się do krajowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Całkiem spoko, choć brakuje washa ktory by podkresli linie podzialu. akurat ten model ma do siebie ze jeśli ma wyglądać to trzeba wydąć trochę monet niestety w innym wypadku zostaje wydmuszka. Generalnie miło ze wybrałes Roska a nie II wojenne klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Jest ładnie, brudzenie dołu a w szczególności kół trafia w mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Jednym słowem, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi