Tazman79 Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Do Martoli Sokoły już dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 6 minut temu, Tazman79 napisał: Do Martoli Sokoły już dotarły Dobra Panowie od 1:48, kupować i pokazywać co tam się kryje. Tylko bez narzekań proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 9 minut temu, Grzes napisał: Dobra Panowie od 1:48, kupować i pokazywać co tam się kryje. Tylko bez narzekań proszę... Ja swojego w piątek odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 No właśnie czekam z utęsknieniem....na jakieś fotki.....bo ja swojego też wypatruję ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Ja mam nadzieję, że dziś znajdę w skrzynce awizo, bo jakoś nie może do mnie ten model dotrzeć... Rzadko jestem niecierpliwy, ale tym razem jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 24 minuty temu, mbrnnr napisał: Ja mam nadzieję, że dziś znajdę w skrzynce awizo, bo jakoś nie może do mnie ten model dotrzeć... Rzadko jestem niecierpliwy, ale tym razem jestem. Jakbyś o mnie napisał....))))). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 25 minut temu, mbrnnr napisał: Rzadko jestem niecierpliwy, ale tym razem jestem. A co ja mam powiedzieć, jak czekam na skalę 1:72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 4 minuty temu, Grzes napisał: A co ja mam powiedzieć, jak czekam na skalę 1:72... Bądź cierpliwy)))... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Albo dorośnij i kup w 48. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 A tym czasem cena spada do 136 zł w mojehobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Ciekawie... Tak wychodzi, że taniej było poczekać niż brać na pre-orderze...? Ręce się trzęsą i... Wyczekiwanie wciąż trwa aż dojdzie... kusi się wreszcie z pierwszym śmigłowcem w swojej kolekcji zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 33 minuty temu, carlito napisał: Ciekawie... Tak wychodzi, że taniej było poczekać niż brać na pre-orderze...? Ręce się trzęsą i... Wyczekiwanie wciąż trwa aż dojdzie... kusi się wreszcie z pierwszym śmigłowcem w swojej kolekcji zmierzyć. Zawsze tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 No nie zawsze. Nie chce kłamać ale jeden ze sklepów w którym się zamawiało( nie pamiętam w którym teraz) w preorder chyba o Typhoona 1/35 chodziło. To gdy weszła regularna cena oddawali nadwyżke kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 A co do Sokoła od Answera to przewidziane jest pudełko z jakimiś bardziej wojskowymi malowaniami, czy brać i nie wydziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Podobno ma być Głuszec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Głuszec według producenta będzie. Z tego co się dowiedziałem, MH walnęło się z ceną (oprócz innego źle naliczony VAT, zamiast 23% było 5%). Obecnej ceny już nie ruszają, więc możecie się cieszyć i szybko skorzystać, ponieważ z nową dostawą cena raczej się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 (edytowane) Przydałby się W3-W/WA cokolwiek przy czym by były jakieś boczne belki podwieszeń, Sokół bez tego to tak jakoś dziwnie łysy mi się widzi Poskąpili też wersji malowań w pudełku, chociaż to białe malowanie jak nie przepadam za takimi schematami dość fajne. Edytowane 24 Września 2019 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 Która szanująca się firma dziś zaczyna sprzedaż modeli od najciekawszych wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 15 minut temu, arhtus napisał: Przydałby się W3-W/WA cokolwiek przy czym by były jakieś boczne belki podwieszeń, Sokół bez tego to tak jakoś dziwnie łysy mi się widzi Poskąpili wersji malowań w pudełku, chociaż to białe malowanie jak nie przepadam za takimi schematami dość fajne. Powoli pojawią się też inne wersje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Września 2019 Share Napisano 24 Września 2019 16 minut temu, mbrnnr napisał: Która szanująca się firma dziś zaczyna sprzedaż modeli od najciekawszych wersji? AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 16 godzin temu, mbrnnr napisał: Z tego co się dowiedziałem, MH walnęło się z ceną (oprócz innego źle naliczony VAT, zamiast 23% było 5%). Obecnej ceny już nie ruszają, więc możecie się cieszyć i szybko skorzystać, ponieważ z nową dostawą cena raczej się zmieni. Już wczoraj wieczorem zestaw zniknął z dostępnych, więc podejrzewam że nie sprzedali nagle wszystkiego, tylko po cichu go wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 W momencie, kiedy pisałem ten wpis był jeszcze dostępny, co działo się dalej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 Model odebrany z paczkomatu ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 No i jakie pierwsze wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 @olokolo dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi