Endrju Posted April 5 Share Posted April 5 W dniu 1.04.2023 o 11:13, filipsg napisał: Tymczasem żołnierze 56. BLot pochwalili się bardzo ładnym, konkurencyjnym modelem Głuszca: Ja bym to wrzucił do działu "Fajny model widziałem". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekk Posted April 5 Share Posted April 5 Czy ja nie potrafię wypatrzyć, czy faktycznie model Sokoła w instrukcji nie na opisu malowania wnętrza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsky Posted April 7 Share Posted April 7 W dniu 3.04.2023 o 21:37, Grzegorz Stróżek napisał: 1/48 W-3WA Sokół ,,TOPR'' SP-SXW - przecież jest wytrawione na blaszce. TOPR to W-3A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsky Posted April 7 Share Posted April 7 W dniu 5.04.2023 o 20:03, Jarekk napisał: Czy ja nie potrafię wypatrzyć, czy faktycznie model Sokoła w instrukcji nie na opisu malowania wnętrza? Nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Stróżek Posted April 7 Share Posted April 7 1 godzinę temu, Adamsky napisał: TOPR to W-3A Na liście produkcyjnej widnieje jako W-3WA, 9-ta seria produkcyjna, 360908, 2004. Nie pamiętam tylko skąd ją ściągnąłem, chyba ze Świdnika, ale pewien nie jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsky Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) W dniu 7.04.2023 o 19:32, Grzegorz Stróżek napisał: Na liście produkcyjnej widnieje jako W-3WA, 9-ta seria produkcyjna, 360908, 2004. Nie pamiętam tylko skąd ją ściągnąłem, chyba ze Świdnika, ale pewien nie jestem. SP-SXW to Sokol 9 serii- nr ser 370908 - wersja W-3A, 36... to kadłuby wersji wojskowej produkcja listopad 2004 przekazany do TOPR na początku 2005r Edited April 9 by Adamsky 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Stróżek Posted April 10 Share Posted April 10 Zapomniałem o tym zdjęciu - już poprawiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsky Posted April 10 Share Posted April 10 @Grzegorz Stróżek czy będą jeszcze jakieś inne blaszki do W-3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Stróżek Posted April 10 Share Posted April 10 Chciałbym zrobić do wszystkich W-3 w 1/48, ale nie ode mnie to zależy. Natomiast to co znajdzie się na blaszce - to tylko ja o tym decyduję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman79 Posted April 11 Share Posted April 11 W dniu 3.04.2023 o 19:05, Grzegorz Stróżek napisał: Pierwsze kotyzapłoty w 1/48 Blaszka próbna do prób statycznych i zmęczeniowych A jak stać się posiadaczem takich blaszek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts