Bartosz Ciesielski Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Model pojazdu używany przez amerykanów w trakcie operacji Pustynna Burza . Prawdopodobny użytkownik Zielone Berety. Baza do budowy model Toyoty od Menga podstawa pod ckm zadoptowana z modelu humvee, uchwyty na kanistry i plecaki od podstaw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Podoba mi się . Łuski samoróbka czy gotowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Jak miło zobaczyć współczesne tematy na kołach..! Masz plusa za pomysła..! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Zderzak napisał: Podoba mi się . Łuski samoróbka czy gotowe? Łuski jak i lufa od RB models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Zrobiłbyś jakąś winietku temu pojazdu i ludków. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 6 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Zrobiłbyś jakąś winietku temu pojazdu i ludków. Pozdr. A. coś tam myślałem w tym temacie ale na razie są inne działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Świetny pomysł i wykonanie Całość to fantazja na temat, czy jakiś autentyczny pojazd ze zdjęć? Zdjęciom natomiast zdecydowanie przydałoby się światło. Ten duży pakunek w 6 color desert - kamuflaż wydaje się być strasznie ciemny, choć pewnie to kwestia właśnie zdjęć. Gdybym miał coś na siłę znajdować - to łuski są strasznie równomiernie rozrzucone po pace, jakoś mi się to wydaje nienaturalne, ale to jedynie moje wrażenie. Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez kryspacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Bardzo mi się podoba :) ps: A co do łusek, to ostrożnie bo w realu można się na takich luźnych, "pod nogami" wyp..... ić, zwłaszcza na pace pojazdu w ruchu .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, kryspacz napisał: Świetny pomysł i wykonanie Całość to fantazja na temat, czy jakiś autentyczny pojazd ze zdjęć? Było takie coś: Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez kubisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Kubisz bardzo dziękuje za fotki ta druga fota co widać v na drzwiach pierwszy raz widzę gdzieś miałem z kontroli jak czepia tira , Kryspacz dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Bartosz Ciesielski napisał: jak czepia tira Podczepiali TIRa do Toyoty??!! Jestem na tak!Z czego robiłeś pacy mocujące koło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Miało być trzepią 19 godzin temu, piotrkur napisał: Podczepiali TIRa do Toyoty??!! Jestem na tak!Z czego robiłeś pacy mocujące koło?? A pacy z robiłem z taśmy Tamya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi