myszaty Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Nie jesteś sam... Tu właśnie się naciąłem na retarderze - pisze do Tamiya, ale właśnie akryli...emalie mi ścinało, nie wiedziałem czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 2 godziny temu, myszaty napisał: A ja myślałem, że mam za dużo pary w łapach, bo nakrętkę od LHT pękłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Jedną?!? co chwila mi jakaś strzela✌ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Zużyłem 1,5 butelki, ani jednej nakrętki pękniętej, Ale fakt faktem, nakrętka od ich cleanera pękła na styku z eszczytem butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Ta od coca-coli pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) 12 godzin temu, MIRO napisał: A ja myślałem, że mam za dużo pary w łapach, bo nakrętkę od LHT pękłem 12 godzin temu, myszaty napisał: Jedną?!? co chwila mi jakaś strzela✌ Nakrętki z kranikami od Mr Hobby załatwiają sprawę Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez HKK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Pierwszy raz widzę coś takiego. Gdzie to można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 41 minut temu, Juffre napisał: Pierwszy raz widzę coś takiego. Gdzie to można dostać? https://www.mojehobby.pl/products/Spout-Set-for-Mr.-Thinner-250-and-400-ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 To mnie przerasta... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 31 minut temu, myszaty napisał: To mnie przerasta Rochu, nie rób scen. Weź się w garść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Ej dobre to. Koniec jeb..... się z buteleczkami z zakraplaczem, z pipetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 BTW zwracam honor, wczoraj przyszedł odpowiedni rozcieńczalnik AKRC kryją zajebiście. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi