Szydercza Gała Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Ten tu mikrus powstał w ramach PROJEKTU GRUPOWEGO, była fajna zabawa, a teraz pora na galerię. W sumie to chyba muszę odszczekać to co pisałem wcześniej o 700-ce, to jest jednak całkiem fajna skala.... tak wiENc: HAŁ, HAŁ, HAŁ Z całą pewnością nie był to ostatni tego typu PROJEKT Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Szydercza Gała 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Bardzo fajny model, nie ma co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 A gdzie kartka "nie próbójcie tego naśladować w domu" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Elegansi. Świetnie wymalowany, woda realistycznie zrobione. Tylko gdzie Un mo dym z kUmina? Przeca nie chodzi na reaktorzy jONdrowym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Bajka! Co tu więcej pisać  1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 No i elegancko! Widać, nie pierwszy z resztą raz, że cały aspekt malowania, z jego etapami, washem i bajerami olejnymi to Twój fetysz i frajda. Wychodzi lekko, czysto. Co można więcej powiedzieć? Tzw. schematyczność może się podobać bardziej lub mniej. Ja szczerze podziwiam tak konsekwentną i dobrą technicznie umiejętność przeniesienia koncepcji na model. Tylko ta ruda podstawka jak mówiłem na klubowym spędzie - głośne BLEEE.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 no jak zwykle ... zajefajne. Kolejne gratulacje poproszę o więcej podstawka chociaż jakis kontrast daje ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Rewelacja. Woda wygląda zjawiskowo, a sam model jak zwykle świetnie wykonany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Sierpnia 2019 Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Cieszy oko. Bardzo mi się podoba, całość robi duże wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Też na dniach dam galerie, ale teraz to już nie ma czym się chwalić . Pozamiatałes malowaniem i tymi dopieszczonymi detalami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Podziękował Panowie, podziękował. Uważam że ten PROJEKT to był dobry pomysł, wINcyj takich nam trzeba Podmieniłem też kilka pierwszych kiepawych fotek. Mam nadzieję że do następnego będzie więcej ochotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Jak podziałka skali spadnie do dwucyfrowej to dołąncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Rewelacyjne wykonane Coraz bardziej przekonuje mnie ta skala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Cóż tu pisać ... modele pana Gały to po prostu światowa liga. Umiejętności kafelkarza-fliziarza przydają się i w 700tce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Unica, weź nie żartuj, życia by zabrakło, zauważ że 700-tki zajęły 6 miesięcy Złoty, schematyczne malowanie przydaje się wszędzie i nie ważne czy to ptak, czy samolot czy Superman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Jak patrzę na tak zrobioną wodę, to aż bym miał chęć zrobić jakąś morską dioramkę, choć tematyka mi zupełnie obca. Chyba, że jakiś wodnosamolot... Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 No to sobie zrób Lublina R.XIII jak się buja na beczce w Pucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 wodzie w skali od 1 do 10 daje dziesięć. Znakomite te falki i odkosy. Ogromna klasa. Brawo. tez mym tak chciał potrafić. Chyba sobie zrobię taka podstawkę ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Nie widzę przeciwwskazań, cały know how, zarówno mój, jak i chłopaków, jest we wONtku projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Ładnie to Koledze wyszło. Jest "klimat" A "ocean" wręcz wciąga w otchłań Najbardziej przemawiają do mnie fotki "z perspektywy żaby" (albo jak kto woli krawędzi podstawki) Gdyby tak dało się cały "projekt" cyknąć na jednej fotce byłoby przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2019 To się raczej nie uda, bo to rozrzucone po całej Europie, w sumie w 4 krajach Ale jest plan żeby zrobić galerie projektu, kiedy już wszystkie będą skończone.... Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Jakiś zawadiacki kolaż się zrobi na śmiesznie. Ocean Solaris zmultiplikuje hunty a Krzycha Ślązak będzie na pindolach lewitował nad tymi na wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 W dniu 17.08.2019 o 13:20, Grzes napisał: Jak patrzę na tak zrobioną wodę, to aż bym miał chęć zrobić jakąś morską dioramkę, choć tematyka mi zupełnie obca. Chyba, że jakiś wodnosamolot... Chyba SAM Flyhawk cię wysłuchał. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Całkiem fajna rzecz, dałoby się coś z tego zrobić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 Zgadza się , ciekawe czy pociągną temat i zrobią z tego nową linię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi