wolfik Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Render bardzo fajny - idąc tym tropem na forum War Thunder znalazłem fotkę Mikazuki z ostatnich jego chwil. Raczej pocztówka niż źródło informacji ale pocieniony tylny komin widać. Korzystając z okazji chciałbym się Was jeszcze zapytać jak zamierzacie wykonać pasy poszycia burtowego. Według mnie ten górny pas (burta śródokręcia i rufy) był wypukły, dolny wklęsły. Jakie jest Wasze zdanie? Wracając jeszcze do tego elementu, który zaznaczałem na zdjęciach, muszę to poprzymierzać organoleptycznie jak będę miał łajbę w rękach, bo coś mi tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Obrazowo rzecz ujmujac pasy z bulajami sa wypukłe, a pasy pomiedzy nimi są wklęsłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 I wszystko jasne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Tak. Na zdjęciach guano widać ale w sekcji dziobowej są 4 pasy. Na kartonie widać najlepiej jak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) Na zdjęciach tez widać: Na sronie 123 w Gakkenie masz mutsuka z pocienkoconym kominem, to tylko rysunek, ale lepsze to niz nic.... Edytowane 9 Lutego 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Haha. Nareszcie widać z bliska zapinki pasa demagnetyzujacygo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 Tak se siedzę przy rybce i patrze na to twoje zdjęcie Michał potem na tego Pitrołda... Wygląda na to że wszystkie bulaje są do poprawki, dziobowe są nieznacznie za wysoko i nie zmieści się kabel. Kluzy kotwiczne też są chyba źle osadzone. O ich kształcie nie wspomne... Poszła szpachla na wszystko. Jak robić to na wesoło. Dobudowuje "zasadniczo" teraz te ścianki ze zdjęcia @wolfik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Lutego 2020 Super Moderator Share Napisano 10 Lutego 2020 Łoj, dobrze, że ja się za ten projekt nie chwytałem - spędziłbym przy nim chyba pół żywota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 Paweł k..... miało być na luzaku Nasza stara hawa nawet NIE MA kluz kotwicznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 6 minut temu, Marcin Rogoza napisał: Łoj, dobrze, że ja się za ten projekt nie chwytałem - spędziłbym przy nim chyba pół żywota Teraz, Szydercza Gała napisał: Paweł k..... miało być na luzaku Co zrobić ?! "Niech ryczy z bólu rany łoś [...] Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 Oleje po destrukcji na żabie sobie schną, więc po cichutku i niespiesznie zblizam sie do otrEMbUF Jutro, też będą schły, więc wyżej wspomniane wsypię i zaleję. Wkładka z gniazdem: Piskle siedzi w dziurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 11 Lutego 2020 Share Napisano 11 Lutego 2020 U mnie zaczyna powstawać podstawka, początki wody : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 To ja dziś w nocy zacząłem psucie swojego. Z prawej są dwa rzędy bulajów bo nie zauważyłem na początku, że są jedne niżej drugie wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 Generalnie muszę wyrazić zadowolenie, ze kupiłem Yamashite. Wam należy życzyć wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Lutego 2020 Autor Share Napisano 13 Lutego 2020 40 minut temu, Piotras napisał: Generalnie muszę wyrazić zadowolenie, ze kupiłem Yamashite. Wam należy życzyć wytrwałości. Mówisz że aż taka różnica? Wrzuć jakieś fotki, bo aż jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 załamany ilością i małością blach zerkam tu systematycznie i moja wiara zaczyna upadać - wy tu jakieś cuda czynicie ... no nic na razie podpatruje i zbieram siły na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Lutego 2020 Autor Share Napisano 13 Lutego 2020 Laskonogi ja się pytam gdzie jest galeria diabła piszczałki!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 Inbox jest dostępny na modelwarships z porównaniem do starszych modeli. Tym się kierowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 17 godzin temu, chudyhunter napisał: Laskonogi ja się pytam gdzie jest galeria diabła piszczałki!? siedzi w piekle lenistwa, ale w tym czasie wyprodukowałem poza programem typ 45 dragona i zaraz diabeł idzie do czyśćca ..... A w ogóle to proszę mi tu po ambicji nie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Lutego 2020 Autor Share Napisano 14 Lutego 2020 19 minut temu, laskonogi napisał: .... A w ogóle to proszę mi tu po ambicji nie jechać Na razie się tylko pytam, tylko z ciekawości po ambicji będziemy jechać za jakiś czas, więc się przygotuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 Parafrazując słowa Brunera z filmu "Stawka większa niż śmierć" - "Synku, ja jeszcze nawet nie zacząłem jeździć po ambicji... Oj, u nas to byś się wiele nauczył" A w ramach tematu - macie chłopy zacięcie do walki z mikro-materią - podziwiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Lutego 2020 Autor Share Napisano 14 Lutego 2020 4 minuty temu, Messer napisał: A w ramach tematu - macie chłopy zacięcie do walki z mikro-materią - podziwiam Haha jak już jedziemy z cytatami z filmów, to piosenka Anny Jurksztowicz z filmu Kingsajz "Małe jest piękne, każdy z nas to wie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 (edytowane) Pełna gotowosc do pojechania po mojej ambincji , generalnie zakładam w ciągu miesiąca skończyć piszczałkę i wypłynąć na niszczycielu w sina dal... Edytowane 14 Lutego 2020 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 15 Lutego 2020 Share Napisano 15 Lutego 2020 Jeszcze drzwiczki i trochę szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi